Pedikyr!

Fick mamma idag från mig som en tidig julklapp eftersom hon hade så ont i fötterna! Satt och googlade igår natt och kom in på face & body. Så imorse på hålan stack jag in till stan och bad om den tidigaste tiden och tur som jag har ibland så fick hon tid kvar i två.
God jul lilla mamma♥


Nu ska jag sola, puss!

Morgon!

Hej alla morgonpigga, antigen har jag anlänt till skolan efter att ha gått upp tidigt för att först ta en löprunda och sedan duscha & göra mig iordning eller så har jag försovit mig som vanligt och har nu världens panik! Hur som helst ha en bra dag så hörs vi senare, ja om gud vill alltså!



Kram!



Fan....

Och hans moster!!!!!!!!!!! Blev inget prov. Trodde jag var klar men icke fan fan fan. Nu harjag hela salen för mig själv och ska måla Khaddafi.

Mr. Khaddafi.


Peace♥


Matteprov!

Sitter och väntar på H som jag ska ha muntligt matteprov med. Kapitel 3-4 var inte riktigt min grej om man säger så!
Det blev ingen löprunda igår, sprang imorse istället. Stallet tog för lång tid men däremot solade jag med syster. SKÖNT!



Hare!


Stallet & löprunda!

Drar till stallet nu och sedan ska jag springa bort till meddo och sola sedan springa tillbaka allt som allt blir det ca 6 km.
Peace!

Trendbook!

Lovade mig själv att ta bilder på Khadaffi målningen jag gör och lägga in. Jag har tagit bilder men det gick inte att trycka i minneskortet från kameran till datorn så det får vänta tills jag kommer hem. Här får ni istället lite bilder från min trendbook som jag gjort till min kollektion!


Framsida!

Inspiration

Siluett

Later!


Morning!

Sitter här och äter "fiberberikad havregryns gröt" med lätt yoghurt, nom nom. Har självklart försovit mig. Tänkte ta en bild på mitt mästerverk som jag håller på med i kursen estetisk origentering. Tavlan inne håller ordet "superbia" Herr Khaddafi och en mumie ;)
Mosters älsklingar♥
PUSS!

Jag har tv-kanaler!

Höll jag på att skriva till er men icke! Dåren som gjorde det först tejpade ihop skiten och sedan ringde mamma en annan som skulle fixa det inte heller han kunde. Enligt honom var det inte som det skulle. Visst hade det varit brandfarligt dom in i och ha det kvar men ändå!!!!! TV KANALER?!?!?!?! GAAAAAAH-.-
Nu: Strykepass!

Så här ser det ut......

När en häst duschar! Drog iväg vid fem tiden till stallet för att ge Skuggan sin "vinterdusch", sa hejdå till folket hemma och bad till gud att jag och bilen inte skulle blåsa bort. Dock var ditresan ingenting jämfört med hur det var under tiden jag var där och påväg hem. SHIT ALLTSÅ!

Bildbomb från stallet!









Mitt andra hjärta♥

Fix!

Hallå! Håller på att fixa lite i rummet. Ska bland annat hänga upp buketten jag och min granne fångade på ett bröllop i Serbien. Hon tycker nog att det är dags att jag gifter mig haha;)
Hittade ingen bild på buketten så det får bli en på mig och mina vänner♥
Idag ska denna skitgrisen bada!


Puss!

Gekås....

Bilderna talar för sig själv!





!

Morning!

Vaknade för typ en halvtimme sen trött som fan fortfarande. Vaknade halv fem igår och kom hem från gekås på kvällen vid typ åtta. Fick med mig en del, så till skillnad från förra gången är jag nöjd!
Bilder kommer sen!
Nu: frukost och kaffe!

Peace.

Morning!

Nu har jag mött upp eva i stallet och vi ska bara fixa hästarna sen bär det av till gekås. Ha en fin dag!
Haha bara älskar gamla fula bilder;)
Peace.

Älsklingen...

Är orolig att vi skulle bli kallade gay om jag gjorde ett könsbyte! Haha jag var så himla sur idag pga av PMS och slängde ur mig att jag inte ville vara tjej längre. Mitt hjärta är bäst, längtar till nästa helg♥
Hopp in i säng, om ett par timmar ska jag till gekås igen... Nighters!

Smörgås & juice!

Hej hopp! Sitter vid mammas datorn och käkar. Har varit iväg och köpt hästmat & hårinpackning så jag kom precis hem. Jag undrar om det är lika dåligt väder i resten av Sverige som det är i lilla halmstad. Här är det horribelt! Kanske är det någon som har det värre? Det får allt bli styrketräning ikväll om det inte blir lite bättre ute så man kan köra ett löppass.
Hittade en gammal bild i arkivet:P
Peace!

Mitt långa hår..

Är en kort äcklig jävla tovboll:( Varför blir det så för? Måste fan börja platta eller krusa det regelbundet.
Peace!

Mitt hjärta!

♥Jag älskar dig♥


PMS

Det blev inte som det skulle idag, vaknade upp med ONT i magen. sjukskrev mig så idag blev det ingen prov heller. Fuck it tänkte jag det får bli två nästa vecka. Nu ska jag gå och dö!
BLÄ!
Höres!

Som den slarver.....

Jag är så blev det inget matteprov i tisdag men nu sitter jag och försöker räkna klart sidorna tills imorgon! Jag bara läääängtar till jag får ett förbaskat G så jag kan gå vidare och släppa en tung sten. H säger att om jag jobbar på som jag gör nu får jag G innan jul. Hoppas hoppas!

Bild från Pag i Kroatien, helt awsome ö! Käkar awsome pannkakor!


Nu började sex & the city!

Kiss & hugs


Halloj!

Det var ett tag sen! Läser sista året på DB nu och har mycket att göra! Kollektion, matte osv. Sitter och dricker en stor kopp med kaffe och ska till imorgon plöja igenom en hel del sidor matte tills imorgon!
Kiss & Hug♥

RSS 2.0