Mammas julklapp!

Hallihallå, hur är det med er? Jag har varit så enormt trött och inte haft tid att skriva, sämst jag vet! Jag ska bättra mig jag lovar.

Som rubriken säger så är mammas julklapp snart färdig och jag är jättenöjd, det som återstår är lite dekoration och en arbetsbeskrivning. Arbetsbeskrivningen ska vara såpass lätt att förstå så den personen som läser den ska kunna göra en exakt likadan bok utifrån den. Vi får se hur det går:P

Det blev ett kort inlägg men jag måste vila ut, måste ladda upp för  middag & fest på fredag med dem bästa. Vad ska ni själva göra i helgen?



Är den inte fin?♥

Puss:*


Jag saknar dig så det värker morfar.

Sitter här och lyssnar på "River flows in you" med Yiruma, och tårarna bara rinner jag saknar mofar så jäkla mycket. Jag har inte kunnat gråta på så länge, mina vänner frågade mig till och med hur jag redan kommit över det. Men det har jag inte, jag kommer aldrig komma över det, men jag måste lära mig leva med det.

Det är snart 3 månaders sen nu morfar det känns så overkligt, som att allt är en hemsk mardrömm och att du kommer stå där vid porten när vi kommer ner nästa år. Men sen inser jag att jag drömmer om att du faktiskt fortfarande lever, du är död och kommer aldrig mer tillbaka.

"Abiit, excessit, evasit, erupit - Han har gått sin väg, avvikit, flytt och försvunnit"

Älskade du♥



For my mama!

Hoppelihå & hej my lovers!


Hur är det med er idag? Jag har mensvärk buhu:( Jag vaknade vid halv sju idag men somnade om och missade bussen.

Jag har gjort en av julklapparna som min mamma ska få av mig, en minnes bok om morfar! Jag tänkte slänga in en bild på den, dock inte färdig men på god väg! Jag är jättenöjd med den även om jag vet att det kommer bli mycket känslor när hon får den så känns det ändå bra.



Vad tycker ni?

På tal om morfar jag, min älskade Henrietta och hennes vän jojo var med Henrietta när hon piercade läppen. Jojo stod och knäckte sig medan jag satt och höll Henrietta i handen, hon såg livrädd ut hihi:D När vi ändå var där så passade jag på och fråga om min tatuering och killen var jättepositiv det ända han ville var att jag skulle komma in med motivet så han kan säga hur mycket den kommer kosta. Hur den ser ut är en hemlis;D

Nehepp nu ska jag dra mig, hörs senare♥!:*


Vad önskar du dig?

Hoppelihå & hej my lovers!

Hur är det med er idag? Själv är jag onormalt trött och jag missade första lektionen menmen. Idag har jag pysslat med kjolen i skolan den är snart färdig och mkt snygg men om den är snygg på mig kan diskuteras. Vi har även börjar med våra trikåplagg jag ska göra en långarmad tröja den kommer bli bäst;D 

Vad önskar ni er i julklapp? När jag var liten hade jag alltid en lista lika lång som den kinesiska muren men nu för tiden brukar jag säga inget, ärligt talat jag har jättesvårt för sådant nu när jag är "gammal". Fast iof så önskar jag mig pengar till min tatuering, hur den ser ut avslöjar jag inte än! Min syster vet precis vad hon önskar sig, jag tror att jag har slutat komma på något pga av att jag aldrig får det jag verkligen vill ha. Jag brukar be om typ presentkort och sånt än typ en dator som jag egentligen vill ha!

Hur är det för eran del? Vad önskar ni er i julklapp? 

Nu ska jag gå in på mitt rum och plugga puss:*


RSS 2.0