SUCK!

Suck för alla dessa stavfel aja jag får skärpa mig; D

Menade självklart
STÅR!

Bye♥

Tråkigt utseende.

Jag vet att bloggen har tråkigt utseende nu och jag letar desperat efter att någon snäll själ där ute vill göra en men icke!
Så ni får helt enkelt stå ut tills någon dyker upp eller jag kommer underfund med hur man gör!; D

Love on ya'll ♥


Ps. tänk på att jag fyller år snart skulle inte det var en snäll present?;D

R.I.P Pinzano!

Idag var det ett år sen min lilla kille avlivades och jag tänker inte ta upp hur mycket jag grät när jag fick reda på det, men idag är den en dag för mig att minnas då min kära lilla häst slapp ha ont i benen mer. Jag hade kunnat ge vad som helst för att få träffa honom en sista gång, han var min favorit och inte ens min andra häst kan ta hans plats. Jag älskar henne lika mycket men han var speciell min bästa vän!

Vila i frid älskade du ♥

Lägger in en fin dikt som passar oss väldigt bra!



Älskade, älskade du ♥





Must haves!

    






Älskar ni inte bara dessa plaggen och väskan? För mig är det must haves haha: P

Idag har jag varit hos min läkare och pratat om min migrän och bröst smärtorna, vi kom fram till att vi börjar med bröstkorgen. Jag har drabbats av Teitzes Syndrom vilket innebär att jag har en inflammation i bröstkorgen (för att göra en lång förklaring kort) och det är otroligt smärtsamt när "anfallen" kommer, det känns som man får en hjärtattack. Visst låter det läskigt? men det är faktiskt helt ofarligt! Fick dock inga "riktiga" svar om migränen mer än att han ska skicka vidare mig till en ögonläkare då jag har börjat tappa synen. Han kunde heller inte ge mig några migrän tabletter då jag fick andra väldigt starka tabletter till bröstkorgen. Ska dit igen om 2 veckor då ska vi även prata med en plastkirurg.

Annars har det inte hänt mycket mer än att jag fick dra mig upp klockan 6.00 för att släppa ut hästarna yippie!; D Och även möte med skolan jag blev förvånad av att se min pappa där faktiskt men det kändes jäkla bra faktiskt, vi är inte bästa vänner men jag saknar honom ändå!

Ska iväg och köpa lite grejer till mitt hemlagade godis, supergott!;D

Puss & kram♥


Jävla liv..

Usch jag börjar tröttna nu, på att få höra hur jag går och gnäller i skolan om att mamma och min syrra är elaka och bråkar och att jag framstår som guds bästa barn. Jag har aldrig sagt att jag var det, jag har alltid sagt att jag bråkar också men att jag inte beter lika illa som dom enligt min åsikt. Fick precis höra att jag kunde ta mig till stallet bäst jag kan och att hon inte bryr sig längre. Aja nån gång ska väl skiten sluta.

Får man hata sin mamma just nu? För det känns verkligen att som att jag gör det.

Tack och hej!

Puss♥


Ett freak? Helt galen eller bara ett av alla psykfall?

Ja ni får nog skapa er en egen uppfattning av det, men presonligen skulle jag säga att jag är en tjej med mycket i bagaget. Jag vet inte var jag ska börja och varför jag skriver, känner att jag behöver skriva av mig och förväntar mig inget stöd. Jag kommer säkert av många som själv inte har upplevt/upplever det jag upplever betraktas som galen, eller som en tjej i min klass sa när jag gick iväg för att prata med någon: att jag helt enkelt slösar bort mitt liv för att prata ut om hur jag mår och vad jag utsetts för. Jag hoppas verkligen att denna tjej ALDRIG ska behöva uppleva allt jag har varit med om, för dom flesta har ingen aning och tro mig ni vill inte veta och dom flesta säger att dom förstår men det gör dom inte man måste vara med om det för att förstå. Jag kankse låter som ett hopplöst fall men jag hade hellre valt att min mamma gjorde abort den dagen mina syskon fick reda på att jag skulle födas och bad mamma göra det än leva som jag gör nu. Tjajet om aborten är inte det som förstör mig mer för var dag, utan sättet jag fått växa upp. Med en mamma som inte visste bättre än att uppfostra som hon själv blivit uppfostrad, med slag och ord. Jag har tappat räkningen på alla olika föremäl jag blivit slagen med, och jag vill inte att ni dömer min mamma. Hon visste inte bättre, hon har heller inte haft ett lätt liv som bortgift vid 17 -18 års ålder och dessutom föda några månader senare.

Det är som en förbannat tung ryggsäck man bär på, det är pina och pest. När man ser på alla bortskämda ungdomar så önskar man dom visste bättre, dom hatar sina föräldrar för att dom inte fick den saken eller dom inte fick den andra saken medans vi som är utsatta för våld får vara tysta och låtsas som ingenting, vi har inga föräldrar. Jag kan inte neka att min pappa har hjälpt mig men hur j*vla svårt ska det vara att visa lite känslor?

En sak jag önskar alla ungdomar är att dom ska få föräldrar som älskar, som bryr sig men som framförallt inte beter sig som mina.

Min så kallade deppretion började i sjuan, varför kunde jag inte svara på, läkarna kunde inte det heller. Än idag kan jag inte säga vad det va, det kan vara en massa olika saker som händer och man kokar över helt enkelt. Jag slutade leva, jag gick i skolan dödstrött på allt, jag åkte hem, jag tog mig till mina hästar (hade 2) och när jag kom hem sov jag. JAG SOV! Jag hade inte på flera år sovit så tidigt, varannan timme vaknade jag alltid av att jag inte kunde sova. Jag sattes på sömntabletter och började skära mig...

Resten kan ni få veta när jag orkar..



Inget att skriva om...

Nu börjar bloggen bli tråkig känner jag, men i ärlighetens namn har inget att skirva om nu. Har det skitjobbigt med en massa j*vla bråk och möte. Vi hörs när jag orkar : /

Puss och hej : *

Förlåt...

Att jag inte har skrivit på länge har inte orkat, har haft sjukt ont i ryggen hela kroppen faktiskt. Sen har jag haft lite andra problem menmen: /

Jag har fastnat för en låt vi sjunger på skolan den heter Scarborough Fair men lyssnar bara på Simon and Granfunkel versionen(:

Lyssna och njut: http://se.youtube.com/watch?v=XEhAXQ5QQzs&feature=channel_page

Ska snart iväg och förbereda för jobbet, usch vad jag hatar det ösnakr jag hade nått annat.

Aja vi ses sen pusspuss : *

Bild: Steve Mccurry!







Enjoy(:

Åh stackars Zlatan(INTE)!

Herregud? Ärligt talat får han aldrig nog? Har inte han tillräckligt med beröm, uppmärksamhet och media över sig? Detta är ju löjligt. Dessutom andra året i rad? Nej det är alldeles för lite ridsport i tv och det bör ändras vem som helst kan springa med en jävla boll men vem som helst kan INTE rida en 500kg häst.

Slänger in ett inlägg av en annan tjej!

"Man får väl mäta det lite mot varandra!
Zlatan skulle behöva ett antal år för att överhuvudtaget få en häst att galoppera runt en hoppbana på en meter felfritt, RGB skulle nog inte behöva så lång tid för att lära sig sparka in en boll i mål eller finta bort några andra spelare. Helt ärligt, vad är egentligen svårast?
...
(jag menar inte att trycka ner Zlatans prestationer, ta ad jag skriver med en nypa salt. men jag vet ju vad jag tycker verkar svårast... tom jag som aldrig tränat fotboll på riktigt kan faktiskt spela hyfsat om jag försöker. Man kan inte bara sätta sig på en häst och hoppa en OS-bana på 160 cm för att man vill)

SJÄLVKLART ska RGB vinna, det är en fantastisk och HISTORISK prestation han har gjort.

Jag har röstat på RGB och ska fortsätta rösta som en galnng, heja ridsportens kupp haha

RGB är väl värd all uppmärksamhet, Zlatan ser man ju överallt ändå, vare sig man vill eller inte. Stackars Zlatan dör nog inte om han inte vinner, han har väl inte ens "möjlighet" att dyka upp på galan om jag fattat rätt?"


HEJA RGB!!

Nu vann han inte men han blev bland dom bästa 5 så det är bra!

Dessutom fattar inte jag hur man kan skriva så här:

Citat från en av ABs skribenters blogg:

"Det blir helt missvisande att små bortskämda fjortis tjejer ska få avgöra vem som vinner Jerringpriset."

Vuxen som är dålig förlorare? pytsan!

Nej så gamla äc

Apropå det här med Obama!

Jag kan slå om att jag inte är den ända som tycker det är kalas bra med Obama i USA, men samtidigt tror jag han har mycket krav från båda sig själv och folket. De flesta kan man ju hoppas är realistiska och förstår att han kankse inte kommer klara allt men visst kan man alltid hoppas! Sen blir det nog svårt för honom att leva som president i USA iom att dom har mycket rasism och så! Det ska bli intressant och se hur det blir!

Jag önskar honom all lycka till med hans uppgift som den första svarta presidenten i USA!


Pinzano!

Vill slänga en tanke till min kära häst Pinzano som nästa fredag har varit död i ett år, han var ljuset i mitt liv och jag såg alltid framemot att träffa honom min lilla(stora) prins!

En fin dikt som verkligen påminer om honom<3 !


Puss : *

Vad är det med er tjejer igentligen?

Ja nu kommer ett bitterfitta inlägg men det får ni ta!

Jag är så trött på att det alltid är så j*vla synd om tjejen när ett förhållande tar slut om det är tjejen som gjort slut och killen dessutom inte gjort ett piss! Sen dessutom skriver på någon hemsida att han är dum i huvudet osvosv. ursäkta mig men vafan är det med er? Är det bara för att nån ska tyck synd om er? Det skriker liksom ATTENTION WHORE om er. Jag kan förstå tjejer som har haft en otrogen pojkvän eller så men det är ju en helt annan sak. Därför tycker jag oftast synd om kille i ett sådant fall och dessutom har tjejen redan 700 personer (ja jag gillar att överdriva) medan killen har 0?! Det finns ingen bra orsak enligt mig att killen ska framstå som ett svin om han inte gjort annant än älskat sin tjej och inte varit otrogen osv? Nu kommer säkert hur många tjejer som helts tycka att jag snackar en massa skit och visst är det synd om mig? För så brukar det ju bli när ett förhållande tar slut? HA! nej jag tycker nästan att vi har det alldeless för bra på den punkten. Självklart har man rätt och vara arg och lessen men att skriva att killen är ett svin? dum i huvudet? Nej där går fan gränsen!

Kommentera gärna vad ni tycker jag är beredd på mothugg ; )


Operation Badrum!

Japp som rubriken säger idag har jag inlätt operation fixa badrummet! Det behövs verkligen och jag har mina ideér och planer, bilder kommer efter hand som allt fixas.

Nej nu ska jag äta och kila iväg till stallet, hade gott så hörs vi sen!


puss : *


Grand Danios!

Screw the chihuahua here we have a real dog ; D

Jag bara total älskar Grand Daniosen en sån ska jag ha, synd bara att jag inte har pengarna direkt för en av valparna på favorit tiken! Så jäkla snygg, får hoppas jag hittar en minst lika snygg GD när det blir dags!

Ska till stallet nu, vi hörs!

Puss : *

GD tiken<3!
http://www.blocket.se/vi/19461158.htm?ca=20_s

Jobb!

Usch snart måste jag ut och jobba, ahh det är det tråkigaste jobbet som finns! Ska bara äta först, hade bra så länge!

Puss : *

Svar till anonym! ( :

Jo det var ju tänkt så först att jag skulle flytta till internatet, men om vi får huset så blir det ev inte så för då kan jag ha hästen vid mitt hem i mitt egna stall! Så vi får helt enkelt se hur det blir, inget är bestämt ännu! : )

Kram Annika!


Jobb,jobb lalala...

Jaha då var det dags att gå ner och förbereda för jobbet BLÄ! Skriver ett inlägg och ev en video blogg men eftersom jag är för dum för att fatta hur man visar det på sidan och alla vägrar lära mig för ni bara en länk!(:


Puss : *


Haha!

Watch and enjoy kära läsare! ; D

http://se.youtube.com/watch?v=70f0chZVudA&feature=channel_page

Puss! : *

Bloggen krånglar återigen.

Hej kära läsare, klockan är 01.54 och jag borde sova med tanke på att jag har utsläpp imorgon. Jag hoppas vi får det huset så jag slipper oroa mig över hästen! Tydligen passar det bara att jag tar morgon pass för lilla fröken tog in dom idag trost att det var min dag SUCK!

Som rubriken lyder så krånglar bloggen och vissa inlägg försvinner, har hänt innan också fattar inte varför? Dessutom tar det en evighet innan inlägget visas?

Aja godnatt på er alla söta vi hörs imorgon ev med en videoblogg;D

Puss och hej

// Annika : *

Dessa skor är bara såå yummoo( ;

Hus?!

Vi ska titta på ett hus där man kan ha hästar som är större och billigare än nu! Känns skönt, dessutom skaffar nog en häst till då + några som hyr. Aja vi får see hur det blir!

Här kan ni se huset!
http://www.blocket.se/vi/19838309.htm?ca=20_s


Jag tycker även att ni ska läsa Björn och Ellens blogg, jag säger inte mer än att den är great!

http://singelpappa.blogg.se/index.html


Enjoy, puss!

Fin hy?

Visst vill vi alla ha fin hud? Och det är en av alla mina skönhets problem jag har att få fin hud, jag vill inte använda 100kg smink för att få fejkad fin hud utan naturligt fin och här kommer 2 av alla knep som alla borde göra! Det är det bästa enligt mig!

Drick vatten
Den gamla sanningen är just det, en sanning. Åtta glas om dagen gör stor skillnad på välbefinnandet. Du äter mindre, ger kroppen bättre balans och får finare hy och hår på kuppen. Sverige är ju dessutom välsignat med fantastiskt kranvatten, så hur enkelt kan det bli

Skippa all läsk, alkohol och saft som bara innehåller en massa andra konstiga ämnen det smackar gott men hur nyttigt är det? Visst går det bra då och då men inte hela tiden!


Tvätta ansiktet innan du lägger dig
Att stupa i sängen utan att tvätta bort sminket eller borsta tänderna tyder bara på en sak: du går och lägger dig för sent. En noggrann rengöring av mun och ansikte är en lika viktig kvällsrutin som att kissa. Sätt igång lite tidigare om du vet att du kommer däcka i soffan. Det vinner du på. Investera gärna i en skön nattkräm som gör proceduren lite roligare.

Som det står använd gärna en återfuktande kräm!:)


Puss Puss: *


Prov i SO om Andravärldskriget!

Eller ska man säga "Hitlers Utrikespolitik"? Japp och jag älskar det, sjukt intressant! Får ledigt på fredag till 9.30 yippie!:D

Det är så roligt när man kommer på vilken fake FN är! HA! det började redan på Hitlers tid, aja som jag alltid säger varje dag är ett steg närmare jordens förstörelse för enligt min åskit som det ser ut idag ser det inte ljust ut.

Nog om det, det börjar närma sig ryggknäckning var låst i hela vänstra ryggdelen idag och det beror på att kotorna ligger fel så dags att dom kommer rätt nu! Visst låter det läskigt när man säger "knäcka ryggen"? men i själva verket går det busenkelt, smärtfritt och jättesnabbt:D

Skriver ett inlägg ikväll!

Kram : *

När är man igentligen mogen?

Hej på er kära läsare, vad har ni hittat på idag? Själv har jag gått i skolan som vanligt, hört att en viss person i klassen snackat skit SÅ MOGET! Aja man måste väl bete sig så när man är så kallat "mest omtyckt" HA!

Sen har jag tjafsat lite om det här Israel VS Gaza skiten, PALLA. Nej jag rent utsagt skiter i vad som händer i ärlighetens namn jag låter resten av världen sköta det själv, men jag stödjer Israel(INTE DET MILITÄRA, GÖR LÄS NOGA!) Som sagt ska man inte dra alla över en kam. det finns oskyldiga där också. Till er som skickar "åh så synd" brev sluta upp med det, skicka det till FN som är orsaken till allt skit.

Jag hittade gorgeous byxor på gina tricot AHH måste dra dit och prova dom, nästa vecka hade jag tänkt eller nått vi får se.


 Lovelyyy♥  

Dessa är inte helt fel heller! ( :



Love on ya'll
Annika
 ♥

Dagens outfit.

  • Linne: Gina Tricot
  • Kofta: Gina Tricot
  • Byxor: Indiska
  • Skärp: H&M
  • Jacka: H&M
  • Väska: H&M


 

Puss Puss!


 


Dåligt humör.

Hej alla läsare, är inte på humör har precis pratat med en (uräkta mitt omogna men ack arga beteende i detta inlägg) j*vla idiot. Jag gillar inte att hata men om det är nån jag hatar så är det den personen, jag har alltid funnits för folk. Hjälpt dom i svåra stunder, funnist där för dom och vad har jag fått tillbaka? 0. Det är inte darför jag är sur, utan för att jag är trött på att vara någon j*vla välgörenhetsmänniska som bara ger och får no shit tillbaka.

Så fort man kommer över en person så kommer den tillbaka och gör samma jävla sak.

Jag ville barasäga tack och hej för mig, välgörenhetsprojektet är stängt för all framtid.

Gå till någon annan.

// Annika.

Gaza = bullshit!

Goddag alla kära läsare hur är det idag? Jag själv mår ganska bra bara sjukt slö och trött, gick upp klockan 7.15 någon gång i morse för att släppa ut pållarna i hagen! Kan ju berätta att det inte blir det fina stallet jag har pratat om så mycket pga av "18 års gräns för annars gäller inte försäkringen", löjligt men det är ju iofs bra att dom är på den säkra sidan eller? Har även skrivit mig i kö på ett stall ca: 5min från plönninges ridhus (alltså min framtida skola om jag kommer in)!

Okej så nu kommer säkert många bli störda av vad jag kommer skriva, men mina åsikter är mina så om du inte gillar dom kan du lämna sidan. Många har säkert hört det här om Gaza och Israel, och jag vet att många tycker sååå synd om Gaza och visst kan det vara synd om oskyldiga kvinnor och barn men samtidigt får man skylla sig själv när man väljer en regering som Hamaz (stavning?) SOM började bomba Israel. Alltså Israel ger bara tillbaka för den skit dom har fått av Hamaz, dom visar att dom inte tänker ta skit helt enkelt. Sen vet inte jag om kvinnorna röstar men männen är ju smarta som utsätter sig själva, sina fruar och sist men inte minst för fara. Så det här tjatet om att det är synd om alla i Gaza is complete bullshit, varför? Jo som jag sa suit yourself when u choose the wrong thing. Det var inget himla liv när Hamaz bombade Israel men alla får hjärnblödning när Israel ger tillbaka, HA! inte nog med det kommer rövslickar Sverige och ska spela DUKTIGA. Det är bara ett asgarv över det hela från min sida och jag håller på Israel, men hoppas att dom blir smartare än Hamaz och ger tillbaka på annat sätt.

Israel<3


Nu ska jag göra mig iordning ska till min gudfar.

Love on ya'll
Annika.


Trött!

Hej alla glada hur har ni haft det idag? Själv har jag haft det super!

Så ni vet ju att jag har pratat mycket om en bröst operation och nu är den en sååå nära, varför undrar säkert vissa? Jo därför att jag har mycket problem med ryggen och med tanke på deras storlek vill jag ha mindre för att skona ryggen, men det är även väldigt ful form på dom så jag mår psykiskt dåligt pga det och jag tror med all säkerhet att denna operation blir bra! Först och främst ringer man till "bröstavdelningen" och pratar med dom det tar sedan ca: 1 månad för att få komma dit till sköterskan och prata med henne, hon bedömer om man får göra operationen eller inte. Får jag då operera mig sätts jag på kö till EN ända "bröstkirurg" som finns i HELA halland + lite av skåne, alla kvinnor med bröstcancer kommer självklart först vilket är helt rätt! Om jag då måste vänta mer än 3 månader kan jag ansäka om att få operera mig i Sthlm, Göteborg eller Växjö! Dom sa även att jag ska förbereda mig för en otrolig smärta efter operationen då dom SKÄR BORT FETTET I BRÖSTEN : | Men det är det värt! Jag trodde nämligen dom sög ut det men tydligen inte.

Aja det var lite om det, update kommer när jag ringt nästa fredag!

16 år = gymmet + övningsköra!

Kan ni fatta vad jag LÄNGTAR! Ha! jag lääääängtar till jag kan dra till gymmet och bränna fettet, ocj jag lääängtar till jag sätter mig bakom ratten och kör ; D Det är bra att jag fyller år snart då kan man önska sig gymkort ; D! Jag salnar thaiboxningen så j*vla mycket det går inte att beskriva hur man mådde, jag längtade dit varje och jag menar varje dag:D

Försökte fixa min ring idag då papprerna från polisen hade kommit och försökte byta upp mig så jag kunde få en lite tjockare ring men dumt som det var gick det inte så nu får jag ändå samma, inte för att det gör något utan mer att den blir sliten så jag får ta av den och lägga den i boxen den kom med!

Funderar på att klippa mig såhär igen vad säger ni?:  )


Btw dagens outfit!
Jeans från Gina
Body från Gina
Kofta från Cubus
Halsband från H&M
Armband "frälsarkransen"


Varför?

Kommenterar ni inte? Kom igen nu! Jag vill veta vilka skor ni tyckte var snyggast : D

Jag skriver ett inlägg lite senare måste dra mig en stund, förresten kan någon förklara varför det är tomt på plats 12

?


Kiss and love :  *

Annika!

Godnatt!

Hepp nu måste jag tyvär säga godnatt på er alla! Jag ska upp tidigt and i need to sleep, ses i morgon : *

Love on ya'll
Annika ( ;

Yummo!

Halloj alla sköna läsare hur är det idag? Själv är det jättebra och jag NJÖT i skolan, jag kan inte vara frisk?!:D I alla fall så har jag bestämt mig att med hjälp av skolan söka boende på Plönninge! Idag har jag inte gjort mycket, som sagt varit i skolan och börjat lite smått med skolarbeten! Mitt schema har inte ändrat sig mycket förutom att vi kanske vissa dagar slutar tidigare än vanligt! Förresten update om bröstoperationen så har jag pratar med min skolsköterska, hon ordnar allt känns skönt. Jo det är en risk men det är en riskt jag är villig att ta pga min rygg och deras form är att gråta för ser förf*n inte klokt ut shitshitshit.

Tittade runt lite på olika webbbutiker eller vad man nu ska kalla dom och skickade även mail om dom var intresserade att sammarbeta ; D Nu behöver jag bara en FIN DESIGN!

Slänger in lite bilder på massa fint jag hittade!

Konfirmation kanske?   Eller dessa? Men det känns nästan extremt?

 Überfina klockor!



   Ska duscha lite nu men vi hörs snart igen babes, untill then keep goin strong!


Love on ya'll
Annika ( ;

Haha!

Förlåt jag menade att jag var född med skolios, så tokigt det kan bli ; D


Puss: *

Just my luck eller?

Tja på er alla glada hur har er dag varit?  Min har varit rätt bra men knappast händelserik, har dammsugat IGEN. Det är min mammas fel hon påstår att vi måste dammsuga varje dag pga katterna, jaja lika bra att göra det så hon blir nöjd:P Imorgon börjar skolan och tro det eller ej jag LÄNGTAR men det kommer gå över snabbt, jag är mer i tankarna på att hitta ett nytt stall än att gå till skolan.  Vi funderar att flytta till en gård istället dock!

Jag har börjat få jävulskt ont i ryggen och axeln igen, så det börjar bli dags att knäcka den SKÖNT! Har haft ryggproblem sen jag ramlade av hästen och fick en spricka i nacken som ledde till tillfällig förlamning INGET KUL! Sen är jag även född med det. Bara det att idiot läkarna i Sverige inte gör nått åt detta. : /


Tittade vad jag hittade i morse när jag vaknade<3:D


Love on ya'll sötnosar, nu ska jag snacka med älskade<3

Annika : *


So this is me;D

Mjo jag ger er ett sista "ego inlägg" sen drar jag mig för kvällen, som jag nämnde mår jag inte riktigt bra idag lite som ångest : /..

Ni får tycka vad ni vill men jag tycker: DAMN IM HOT! ; D











Godnatt!

Love on ya'll
Annika( ;

Särskrivning!

Halli hallå igen, jag vill passa på att be om ursäkt för min särskrivning. Det är inget jag tänker på när jag sitter och skriver, ska bättra mig! ( ;

Så jag fick svar på stallet och det fanns plats kvar men mamma tjurar som vanligt och är skeptisk som fan, GAH vad gör man?
Ni är säkert inte så intresserade men slänger in en bild inifrån ändå!


Lovely<3


Tittade i min kalender innan och upptäckte att jag inte började förrens på torsdag, och jag som längtade! Jag vet, jag vet det låter konstigt att man längtar tillbaka till skolan men det håller bara på torsdag sen kommer jag önska till sommar lovet hihi:P

Har rätt mycket att göra idag och imorgon så vi hörs då, känner mig sårad idag allmänt död: /


Love on ya'll
Annika!


Update av "självmordet".

Läste att det till och med kan ha varit ett brott, ganska sjukt ändå. Dom hade tydligen inte kunnat fastställa mannens identitet det låter rätt skumt, nån av de 3 måste ju veta vem han är eller hur? Aja vi får se vad som kommer efter förhören.

Måste klä mig till stallet.


Love on ya'll
Annika!

Hemskt!

Fick höra att den var en person vid fyratiden i morse som hade hoppat ut genom balkongen och tagit livet av sig, tydligen en 29åring. Hemskt att sånt ska behöva hända istället för att dom ska få hjälp men det är klart han kankse inte ville ha hjälp.


Jag skänker en tanke åt honom och hans familj!


love on ya'll
Annika :(

Förbannad!

Att människor förstör för varandra de kan jag acceptera i vissa fall, men att djur ska behöva lida för TRAMS där går fan gränsen. Nej nu fan måste ett nytt stall komma fram, hittade ett skit fint för 1000kr i skedala hoppashoppas!!

Nog om hästar nu, hur mår ni idag kära läsare? Själv mår jag mindre bra, jag har grymt ont i magen ja ni kan ju gissa vad det är.. Sen är det andra skit saker som jag inte orkar ta upp nu då en av orsakerna kan sitta och läsa detta. Längtar till min blomma vaknar, har inte pratat med honom på (enligt mig) länge saknar han som fan.

Riktigt skitväder är det idag, längtar till sommaren. Skulle inte va fel om jag fick åka till thailand igen i februari, gjorde det förra året. Helt underbart va det eftersom jag firade min födelsedag där, jag fick tårta (dessutom var den rosa!) och rosor av min brors thailändska kompis! Det var en kille till som tyckte om mig som kom senare på kvällen och gav mig en nalle och ännu mer rosor, den nallen har jag fortfarande kvar skulle aldrig slänga den!

Vad har ni hittat på än så länge? Jag har hunnit vakna och dammsuga hela lägenheten, intressant va?:P Jag har INTE skrivit bokrecensionen än, nu får jag verkligen skärpa mig eftersom jag börjar imorgon. Tro det eller ej jag längtar till imorgon, jag börjar mina sista månader sen är det byebye klassen. Klart jag kommer sakna vissa men många blir det bara skönt att slippa! Jag är bombsäker på att dom flesta tycker så med, vi har varit "ihop" sen 4 man börjar tröttna nu. Jag vet fortfarande inte om jag vill bo på plönninge eller jo jag vill men det finns en sak som hindrar mig och det är dom här hemma, om jag flyttar behöver jag inte komma tillbaka. Det är skitsvårt att bara skita i det och tänka på sig själv, jag har knappt pappa sen håller mamma på såhär ajaj vi får se.. "/

Skriver mer senare hade gott kära läsare!

Love on ya'll
Annika(; !

Fina och starka naglar?! Jag har knepet!

Visst vill vi alla ha fina naglar och visst tycker vi alla att avskavt nagellack är fult? Jag har lite tips som gör nagellacket lite hårdare och därmed tål mer!

Avskavt nagelack är bland det fulaste jag vet! Så när jag märker att färgen börjar försvinna så tar jag bara bort det gamla och sätter på nytt! Det är alltid fint med stenar och jag är säker på att dom flesta tror att det är jättesvårt att fixa, där har ni FEL sjävla verket är det busenkelt det krävs bara lite tålamod! Först och främst ska du hitta en färg du gillar och trivs med, sen gäller det att skaffa ett paket med dekorstenar och lim. Det hittar man i de flesta butikerna och kostar inte många kronor. Man börjar med att ta bort det gamla nagellacket med ett borttagningmedel efter det KAN man om man vill (jag rekomenderar det) ta en liten klick handkräm på varje nagel och massera in ordentligt. Därefter tar man valfritt nagellack och börjar "måla", jag brukar alltid ta ett lager först och när det torkat ytterligare ett till och låter det torka. Vill du sedan ha stenar tar man "limmet" eller  topcoat som jag säger och stryker ett lager på direkt därefter tar man det stenar man vill ha och sätter på önskat placering. Du får oftast med en "pinne" som du kan fukta lite för att plocka upp stenarna med men det kan vara lite pilligt om man inte är van, själv föredrar jag pinnen men det händer att jag använder händerna ibland! Låt torka och stryk sedan på ett eller flera lager topcoat ovanpå hållbarheten beror helt på vad du gör med händerna och hur mycket topcoat du tar. Voila du har nu fina naglar!

Fult avskavt nagellack.


Rena naglar med en liten klick handkräm på!


Nymålade naglar utan sten!


Färdiga naglar med stenar på!


Blev det fint?


Sen vill jag även tipsa om tabletterna Hårkontroll  som jag har börjat ta, ett paket räcker i två månader men du kan se skillnad redan efter 2 veckor. Hårkontroll kan du ta för att få finare hår och starkare naglar, paketet kostar lite mer än hundralappen!



Love on ya'll
annika(: !
 

Godmorgon eller vad man ska säga vid denna tiden;D

Godmorgon alla kära läsare hur är det idag? Hoppas allt är bra med er, själv är jag rätt hungrig får ta och äta nåt snart!
Det är så härligt att vakna upp i mitt rum och titta ut genom fönstret, solen lyser så härligt och himmlen så blå! Det känns som att det är 30 grader varmt när det i själva verket är minusgrader ute:P Jag längtar tillbaka till härliga thailand och allt folk man träffade haha! idag måste jag skriva färdigt min bokrecension om boken Syskonkärlek en bok jag starkt rekomenderar! Städa färdigt rummet måste jag också göra, ja ska få måla om så alla färgtips är varmt välkomna!

Ett nytt inlägg kommer lite senare om vem jag är, jag postade ett igår men det krånglade:/

Ps. Ett svar på en fråga: Ja, jag kallas också Anki!:D


Love on ya'll
Annika!

Bloggen krånglar!

Hmm jag märker nu att bloggen krånglar ska fixa det imorgon med ny info, måste dra mig nu!

 Love on ya'll
    Annika(: !   

RSS 2.0