Kära lilla mamma!

Den 25 februari blev jag sjutton och jag hade önskat mig Dolce & Gabbana Light blue.

Mamma och jag på kicks.

Jag: Kolla här mamma denna vill jag ha, den luktar så gott!

Mamma: Oj ser du priset? Det klarar jag aldrig!

Jag: Jag vet!


Och vet ni vad hon kommer hem med den 25 februari? Jo Dolce & Gabbana Light blue! Hon gör alltid så, GAH jag älskar henne!


Wünderbar!

Allt jag har och säga är: KUNG!♥



Enjoy!


The ruins!

Hej hopp!
Igår såg jag och min andra hälft The ruins. Skum film men ändå värd och se, dessutom upptäckte jag min stora kärlek Dimitri Baveas så damn snygg alltså synd bara att det inte står ett skit om honom på varken wikipedia eller liknande.

Inte nog med att vi är insnöade så blir jag riktigt sjuk också, känns som jag har en klump i halsen som sitter fint där och inte tänker flytta på sig. Det är nästan att man önskar att man blir värre så man får någon jäkla hjälp.

Tur att man ser bättre ut än vad man känner sig!


Peace!


Insnöade!

Var inne på fb för ett tag sen och gick med i en grupp som så fint hette "JÄVLA SNÖ GÅ OCH DÖ" väldigt roligt tyckte jag och asgarvade i någre minuter! Så vad gör man när himlen öppnat sig och snön öser ner på oss? Jag kollar in roliga videoklipp på youtube, snackar med folk på nätet och längtar till sommaren!

Vad gör ni? 

Är det bara jag som har så här dålig humor?


130210

Mitt huvud dödar mig, kan huvudvärken inte bara ge sig någon gång? På tisdag ska jag till sjukhuset och får jag svaret "vi hittar inget" eller "det finns inget vi kan göra" biter jag halsen av dem på riktigt! Jag är trött på den här skiten.

Klarar knappt skolan som det är nu och det är inte roligt att må illa och ha huvudvärk hela tiden. Mamma är sjuk så min älskade Jessie får äran att följa med mig till sjukhuset hur kul det är för henne kan ju diskuteras men samtidigt så har vi alltid sjukt kul ihop!

Tack och hej♥


Nu räcker det med snö!

Hallå Hallå! Jäklar va längesen det var jag skrev något. Illa!

Jag har inte alls mått bra, det har hänt en del skumma saker med min kropp men det håller jag till mig själv tills jag vet vad det är! på Fredag och den 16 februari ska jag i alla fall till doktorn och se om vi kan hitta vad det är.

Nu sitter jag och lyssnar på "Mina Hundar" med Fattaru, gammal låt jag vet men en mycket bra låt:) Om 16 dagar fyller jag 17 och jag längtar kan man lungt säga, men måste denna eländiga snön vara kvar? Jag vill ha en snölös födelsedag. Mamma frågade mig vad jag önskar mig när jag fyller år och jag brukar ofta svara "inget" även om det är lögn, sen tänkte jag för mig själv att jag önskar att snön försvinner och det blir vår! Man ska alltid vara eftersmart:D


ännu en bra låt från Fattaru!


RSS 2.0