281110

Godmorgon! Jag slänger in ett inlägg om mina föräldrar lite senare. Mamma vill baka lussekatter & jag måste ta tag i mitt rum. Helgen är slut och jag ser inte fram emot veckan.
jag vill bara gå på lov nu och inte tänka på skolan.



Peace, love & understanding!


Vinterland!

Tycker ni inte det är vackert? Snön som ligger så vackert vit på marken!



Jag tycker det vackert & roligt i några dar, tills jag halkar & bryter benen, tills jag fryser röven av mig i stallet, tills det faktiskt inte går och åka till stallet för att det är ett jäkla oväder & ända tills slasket kommer. Jag hatar kyla, det är det värsta jag vet & för att inte tala om slasket! Hästen blir våt & geggig och då sätter muggen igång. Mugg är min värsta ovän hos hästen (för er som inte vet vad mugg är, så är det en svaminfektion).

 

Men visst tycker jag jul är mysigt, speciellt när man är samlad med övrig familj och inte bara jag, mamma och mormor!
I år ska vi vara hos min syster med hennes mans familj, det ska bli intressant och se hur det går med tanke på att dem inte är bästa vänner. Förhoppningsvis blir det inget bråk & tjafs. Julafton är ju ändå en dag då man ska vara glad och inte bråka.

Nehepp nu måste jag gå, jag har städat balkongen & nu ska jag till hästapållen!

Hur ska ni göra till jul?


Dag 2 – Min första kärlek

Jag har sedan jag var liten alltid varit kär i kändisar eller folk jag såg på tv. Johnny Depp har alltid varit en av dem, han är ju så himla snygg!

Men min första riktiga kärlek hette Jonathan, honom träffade jag när jag skulle rida hans fosterfamiljs gotlandsponnys. I början var det väl inget märkvärdigt, jag märkte inte att han var "intresserad" av mig tills han en dag tog med mig ut & vi la oss på ett traktorsläp & pratade. Han vände sig mot mig & sa något i stil med  "första gången jag såg dig visste jag att du var min drömtjej". Han tog tag i min hand & började kyssa mig.
I början gick det väl ganska bra, jag sov över hos honom & så. Men det blev inga fler fina ord & inga fler kyssar. Det gjorde mig riktigt ledsen faktiskt, så många gånger jag försökte få i alla fall en kram av honom, men han ville inte. 

Jag kommer ihåg en gång när jag & E åkte dit för att hälsa på. Han blev jättearg, han skulle fira sin födelsedag med sina kompisar & sa till mig att jag måste åka därifrån snabbt så att ingen ser mig.
Jag blev självklart jätteledsen & förstod inte varför han höll på så. Fast nu när man tänker efter är det väl inte så konstigt jag tror jag var 9 - 10 & han var 15 - 16 om inte äldre. Vi åkte aldrig dit mer efter den gången, varför vet jag inte. Kanske E såg att jag blev ledsen eller kanske var det något annat. Jag hade fått en bild på honom av hans fosterpappa & den kollade jag på hela tiden. Nu är bilden borta & också minnet av allt som hände den sommaren.
Det sista jag hörde var att han flyttade till en annan familj sen.

Jag vet inte riktigt vad jag förväntade mig med honom, men jag har alltid velat se det bästa i folk. Genom att vara så snäll som jag är när det kommer till killar framför allt så blir jag ALLTID sårad. Jag tycks dra mig till killar som är svin & som inte vet hur man beter sig.

Så, det var det!


Mamma vill att vi ska julpynta idag, hörs kanske senare!


Dag 1: Presentera mig själv!

Here we go!

Annika är mitt namn som ni kanske redan vet.
Jag är en pessimistisk fan från Halmstad i hallands län. Jag brukar säga att jag föddes för att svära, för det gör jag bäst! 
Jag är 17 snart 18 år gammal, min längtan är enorm. Körkort, eget liv, utgång, ja listan kan göras lång!

Pluggar mode/design vilket är helt ok. Ogillar bara skolan av flera skäl & kan knappt bärga mitt till studenten. Efter studenten statsar jag på att bli den soldat jag alltid velat bli. Om jag har tur pluggar jag efter det till polis! 

Äger en häst som heter Sunray Shadow som jag haft i snart 6 år. Hon har räddat mitt liv, utan henne hade jag aldrig levt idag. Jag har ingen annan än henne & tacka.

Jag är en kaffe, cigg, & skräcksfilms älskare.
 Jag är också halv yugoslav, negativ, tjurig & överallt!
Jag kan också ibland vara väldigt glad, hjälpsam & skämtsam. (Eller jag skämmtar faktiskt hela tiden.)

Jag hatar falska människor som inte har bättre för sig än att snacka skit & folk som drar alla över en kant.

Jag kommer inte på så mycket mer än så, undrar ni något är det bara att fråga!


Nu ska jag ner till tvättstugan som den hemmafru jag är. 

Peace ya hoe's♥



Haringenvettigrubrik!

I brist på annat vettigt att skriva så börjar jag med denna listan imorgon!

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Vad bjuder jag på för mat? 
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Om det här vore min sista dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick som förändrade allt
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Mitt favoritplagg
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Vardagslyx
Dag 14 – Självporträtt
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Ett pinsamt ögonblick
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Mina förebilder
Dag 21 – Mina dåliga sidor
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Hur  muntrar jag upp mina vänner?
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Det här är jag bra på 
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Det här ska jag bli när jag blir stor
Dag 30 – Min bästa grimas.



Har fått en fin kommentar!

Tillåt mig att skratta, HAHAHA. Jag vet inte vem du X är, men en sak vet jag. Du vet inte ett dugg om mig. Jag blir sjukt jävla (ursäkta) förbannad på folk som spelar fröken/herr duktigt. Grattis till dig att det går så bra för dig! Jag har sen första dan jag började sagt att jag har svårt för matte & bett om extramatte. Men nej det hade dem inte då (EN BRA SKOLA SKA KUNNA GE DEN HJÄLP SOM ELEVEN BER OM). Okej fine tänkte jag, försöker utan. Hade det funnits BRA lärare som kan förklara BRA hade det gått mycket bättre. Hur har jag klarat det innan på andra skolor? "Allting blir vad man gör det till" ursäkta än en gång men är du dum eller? Det går inte att göra något som man inte förstår utan bra hjälp "lätt".

Suck, suck, suck....


Peace bitches!



121110

Tjolahopp! Historie provet gick väl sådär, vissa frågor bättre än andra! Jag varnade min favoritlärare A att jag var ute & cyklade på fråga 5 & 7. Jag tog mig en liten cykeltur där haha! Vilken tur att vi får göra om det om vi känner att det inte gick som vi velat. Jag behöver trots allt bra betyg i historia A för polishögskolan!

Osminkad & grann ;)


Dagens köp:

Stickad tröja Gina Tricot 49:-

Hood Gina Tricot 99:-

Och två julklappar till! ;)



Peace


Kaffe, kaffe och återigen kaffe!

Jag hade nog inte överlevt utan kaffe jag har tagit mig igenom 9 av 41 frågor, jag är snabb? Nej det skulle jag inte säga. Men äh vafan jag får helt enkelt be mamma ställa en stor kopp kaffe vid min säng så jag dricker typ hälften innan jag klarar att stiga upp. Just nu står 2 kaffekoppar vid min säng.

Yeah, coffe!



Jag skulle inte vilja säga att medeltiden är det roligaste man kan jobba med. Det är så jäkla mycket att komma ihåg, typ feodalsamhället, vem Karl den Store är osv. Kan gode gud att jag går i två:an och inte ett:an!

Nej nu måste jag fortsätta, peace


Historieprov

Har precis slängt i mig två tallrikar pastaskruvar med hemmagjord pastasås, mycket gott! Nu ska jag plugga historia - medeltiden. Jag har en kopp kaffe i högsta hugg för att inte somna. Idag hade vi heldag i skolan och tyskan var absolut bäst bara jag och läraren. Vi lärde och tyska, diskuterade språk och skrattade!



Dagens köp:

Foundation Viva La Diva 57:-

Smink svampar Lindex 10:-

Mix & Match Eyebrow Colour Viva La diva 45:-

Sportbh Tactel (Hööks hästsport) 100:-

Och en julklapp!



Peace


21.56

Kladdkagan blev helt ok, inte som matmormors i skolan men vafan den dög! Jag har gjorde mysigt med tända ljus så trött mor som kom hem från jobbet skulle bli glad. Och det blidde hon!

Mor: Åh va glad jag blev när jag såg dem tända ljusen & att du har fixat & dammsugit!
Jag: ?(läs frågande blick)
Jag igen: Dammsugit?
Mor: Ja? Har du inte dammsugit?
Jag: Skrattar elakt och svarar "nej?"

Men mor behöll det glada humöret. M på jobbet har fixat äppelkaka & jag har köpt glass! Säger hon. Jag har bakat också svarar jag!

Alltså ärligt talat? Varför är smeten ALLTID så jädrans mycket godare än själva kakan?


Det blev kladdakaga utan ägg.

Nu ska jag plugga lite tyska sen sova, det behövs dagen blir lång imörra!


kladdakagan...

Blir nog inte så bra, jag gjorde inte som man brukar eftersom jag inte hade ägg. Damn den... typ dallrar när man tar i formen.
Syster har gjort mig sällskap i köket när jag diskade & bakade. Hon sitter på tinychat(?) och tramsar sig. Rummet är klart det tog nog inte mer än 20 minuter.

Om man ändå var såhär vacker varje dag;)



Nu ska jag vänta på kakhelvetet i ungen & duscha.


101110

Ok så jag kom precis från skolan, och möttes av kaoset i mitt rum och insåg att jag måste städa. IDAG! Det måste få ett slut. Ja det här "äh jag gör det imorgon" Det är slut på det nu!

Askass bild men det får duga!


Adios


5 timmar utan cigg!

Men att det firades med en cigg när mor kom hem. Illa illa. Nu ska jag besöka toaletten och förhoppningsvis somna tillslut.

Night night.


RSS 2.0