När bröstkorgen säger ifrån då vet jag...

Att jag ska sluta! Den smärtan lägger sig aldrig, ALDRIG! Så efter att ha gått ner 6-7 kg lägger jag nu av. Jag känner mig askass för det men jag kan inte kämpa mot den smärtan.

Jomenatt det var bara det jag ville säga.

Adios!


Det går från hunger till svält

Om jag hade det jobbigt igår ska ni veta att det är värre idag, jag tänker hoppa över middagen. Jag bara vill inte. Jag gjorde misstaget att dricka kaffe & äta rostat bröd. FUCK IT. Middagen skulle bestå av fisk men pga av missen skulle jag då ta morötter. Pallar verkligen inte det.

Jag orkar inte ens skriva dagens meny.

Ciao.


Igår bröt jag ihop

Idag har varit en riktigt jäkla jobbig dag, bråk, fula ord, hunger, trötthet. Som ni kanske förstår så gick jag på min fjärde dag igår (fredag). Fredagen var ett helsike, min syster som ställer till en massa & sårar fick mig att vilja ta livet av mig. Min vilja att fortsätta detta helsike är lika med noll & jag är helt ärligt inte glad över livet, jag tror aldrig jag har varit det helt & hållet. jag var nära på att skära mig men istället ringde jag till storasysteryster pratade med mig en stund trots att hon var på jobbet. DU ÄR BÄST SYSTER!

Men fredagen var inte bara ett helsike för det, när man går på denna dieten så mår man väldigt dåligt samtidigt som man mår väldigt bra. Du kan vara pigg och glad ena sekunden & andra lipar du och bryter ihop för att du är svag, trött, yr & hungrig. Det finns flera skäl till att inte plåga sig med denna metoden men ännu fler skäl att göra det. Även om du är hungrig är det nyttigt. Magen kryper & man kan gå ner det där kilot man gärna vill ha bort. Dock ska man vara försiktig men hur länge man går på den. Men jag skulle tro att en normal människa inte klarar mer än 2 veckor. Jag kanske verkar gnällig men jag vet hur det är & jag LÄNGTAR till den är slut.

Vi ska till härliga Göteborg imorgon till gamla goa Stig, hoppas att vädret att vädret är lika härligt! För min del blir det plankstek utan mos & sås. BUHU!




Dag 4 Meny!

Frukost:
En kopp svart kaffe med ett rostat bröd. (Utan pålägg!)

Lunch: Rivna morötter, ett hårdkokt ägg & en bit ost. (Gärna feta el getost!)

Middag: Frukt sallad & fruktyoghurt! (Du kan ta fem frukter! Yoghurten ska vara 0.5% fett)


Gute nacht♥

2 veckor av tortyr

I tisdag började vi, ja jag & mamma. Två veckor av tortyr enligt mig. Vi går på någon kinesisk? diet som ska göra att man efter två veckor ska gå ner 7kg om inte mer. Till och med brösten ska bli mindre, men samtidigt vem vill ha taxöron?
 Min syster sa att man kan få minikriser dem första 3-4 dagarna & ljög gjorde hon inte! Min första minikris kom när jag skulle trycka i mig 500g kokt spenat, 2 kokta ägg & en tomat. Till en början var jag kaxig och tänkte "lätt som en plätt" men ack! Efter ett par tuggar var jag mätt, "fan det här går aldrig" insåg snabbt. Jag gav mig inte! Jag började trycka ur vattnet ur spenat och forma små bollar & efter 4 timmar var den uppäten. Nästa stora minikris kom idag, på morgonen hade vi skolavslutning och jag satt där och drack mitt kaffe & åt mitt digistive(gud vad man börjar älska det) medan 2 av mina bästa kompisar åt tårta & drack saft & det gick finemang. Tills jag kom hem, efter min lunch så började jag känna att nu dör jag. jag är hungrig, arg, trö, magen skriker, huvudet skriver, munnen skriker  men framför allt: ALL MAT MAN SER ÄR GOTT!
Jag sa till min syster att när dessa två hemska veckor är slut så ska jag gå raka vägen och köpa en fet jävla kebab med extra sås!

Lägger upp menyerna, kom ihåg att om ni startar så får ni absolut inte äta/dricka annat än det som står.


Dag 1 Meny!

Frukost:
En kopp svart kaffe eller te. (Inget mjölk&socker tjafs)

Lunch: 500g kokt spenat, 2 hårdkokta ägg & 1 tomat. (Du kan salta/peppra alt vegeta)

Middag: En rejäl köttbit med gurka & 1 tomat.

Övrigt: Du ska också dricka 2-3 liter vatten & det är okej att dricka lite kaffe om dagarna men som sagt SVART!
Du får även tugga tuggumi men det kan göra dig hungrig.


Dag 2 Meny!

Frukost:
En kopp svart kaffe el te, ett digistive. (Utan smör & pålägg)

Lunch: En rejäl köttbit, sallad från ett salladshuvud & en citron. (Ja du ska äta en hel citron)

Middag: Soppa. (En bra soppa är bla färdig hönssoppa som köps i påsar & kokas med 1 liter vatten)

Övrigt: Samma sak gäller här som ovan.


Dag 3 Meny!

Frukost: En kopp svart kaffe el te, ett digistive. (Utan smör & pålägg)

Lunch: Rivna morötter, en tomat & en clementin. (Förstår ni varför jag är nära ett nervsammanbrott?)

Middag: Rejäl bit kassler, gurka & tomat & två hårdkokta ägg.

Övrigt: Samma gäller här som ovan.



Lycka till om någon av er testar!


RSS 2.0