Det blev inget ön för mig.

Hej alla glada läsare som rubriken säger blev det inget ön för mig pga. tjejproblem och mkt ont i magen, inget jag gråter av dock menmen. Idag har jag inte gjort mycket mer än bekantat mig ännu mer med indiana och hanen som fortfarande inte har ett namn, det gick mycket bra hon börjar bli riktigt handtam nu skönt!

Jag längtar till sommaren, värmen och resan till morfar. Vaför ska det ta sån tid? Längtar till skolan är slut och jag slipper den ett tag i alla fall.


Idag fyller min bror år så jag säger grattis till honom!:)

Puss♥

Ön.

Sista inlägget till jag kommer tillbaka på fredag. Imorgon ska vi till ön och just nu är det inget jag ser fram emot i det kalla vädret, dessutom regnar det! Aja vi får se, nu ska jag iväg och packa inför morgon dagen.

Puss♥


Jag önskade att mormor skulle göra som på bilden i present hehe;D♥

16 år!

Hejhej alla läsare, tråkigt att antalet har minskar igen. Är den verkligen så tråkig?

Aja nu tänker jag inte tänka på det utan min födelsedag och alla underbara människor, ett speciellt tack till Sessa, Mädz, Thesza och Nelly! TACKTACKTACK!!! Jag fick godis ett kort och godis av Mädz och ska få en design av Thesza, åter igen tack! Mamma kommer nog inte förrens 17.00 och jag har inte mått riktigt väl på hela dagen så jag ska vila mig en stund i sängen och titta på tv, sedan ska vi väl lite smått fira min dag! Eftersom min bror fyller år imorgon ska han ha "kalas" på lördag så det blir nästa vecka fredag för mig.

Skriver mer senare ikväll och berättar vad jag fick puss och hej♥


Helt utmattad.

Hejsan hejsan, nu är jag tillbaka igen och som innan halv sover jag medan jag skriver. Ska snart ta min semla lägga mig i sängen och titta på tv! Jag är såå trött, det måste va tabletterna som jag tar för huvudet.

Imorgon fyller jag år glöm inte det! Jag har precis sagt till mamma vad jag önskar mig så vi får väl se vad det blir;D

Puss och godnatt på er!♥




Nu är jag tillbaka!

Hej kära läsare, nu ska jag skärpa mig och skriva om vad som verkligen händer i min vardag!

Idag som många andra mornar gick jag upp vid halv sex for att ta mig till stallet, jag kom upp själv och gav min gerbil hane som fortfarande inte har något namn lite havregryn då den andra maten inte var allt för populär:/ Sedan drog jag på mig stall kläderna och begav mig dit, gick som vanligt inget mer med det!

Sedan var det att komma hem och göra sig i ordning och självklart tog jag fel dag och tyckte det var onsdag idag och tog inte med mig kläder till gympan suck! Halv sov genom dag då jag var sjukt trött och hade svårt att somna pga smärta i hela högra benet och ryggen. Imorgon är sista normala dagen i skolan sen bär det av till ön, lite halv tråkigt iom det hemska vädret menmen.

Så vad hände igår? Gick upp vid elva någon gång och duschade, skulle ju på synundersökning och där visade det sig att jag inte ens såg 50% alltså ser jag så dåligt att utan glasögon får jag inte köra osv. Så vi beställde glasögon som kommer nästa vecka någon gång, det blir riktigt gamla och stoora bågar. Hoppas ingen mobbar mig!

Ungefär så här men lite äldre i färgen osv.


Nej. nu mina vänner ska jag fixa lite, ögonen behöver vila från datorn!♥


Ps. Vill du namnge min nya ökenråtta? Alla förslag välkomna!

Love is in the air!

Idag skaffade jag 2 stycken nya gerbiler, en hona och en hane. Hinner inte skriva mycket mer nu måste lägga mig!

Berättar mer om dagen imorgon!

Puss♥

Är det verkligen så intressant?

Börjar inlägget med att hälsa på alla kära läsare, jag har som ni haft möjligthet att läsa haft väälditgt ont i huvudet och mått dåligt. Vet inte riktigt varför men det är väl förklynings tider nu.
Idag har jag inte gjort mycket mer än lunch fodrat hästarna, kollat på gerbiler(ökenråttor) och sprungit in lite hastigt på chili en inredningsbutik typ som har mycket fina möbler m.m.!

Det som jag undrar är är det verkligen så intressant att veta vad man har ätit? Blondinbella tex betalar 91.000 per år för hennes cesar sallad, morots kaka osv? 91.000? GUD!
Åter till ämnet vad är det som är så intressant med att veta vad dem äter? Jag fattar väl att det finns vissa intressanta delar. Ojsan jag betalar visst 91.000 kr på att äta min cesar sallad och morotskaka med 1l grädde?! Förlåt mitt sätt att skriva just den meningen men det är i princip så. Jaja man slutar aldrig förvånas över dagens samhälle, om det är så intressant får jag väl börja skriva med med!

I morgon har jag ledigt men har ändå saker att göra, bla ska jag hämta min mormors fotölj för soffan är lite obekväm för henne! Sedan ska jag även kika in på en annan djuraffär osv. Har skickat iväg ett mail på en chinchilla och ett par gerbiler så vi får väl se hur det blir!:) Jag hade tänkt att bygga om en garderob i så fall;D

Puss på er:*


Det glädjer mig!

Puh! nu är den "äntligen" över alltså kursen inressant men ganska lång tråkig fick med oss massa broschyrer bland annat om att man inte ska dricka och köra, mycket bra tycker jag! Man fick även se bilder på drabbade offer som bland annat en tjej som kommer från min "gamla" stad falkenberg! Hon blev påkörd 1989 om jag inte har helt fel, är total förlamad och har varit det i 15 år. Det som stör mig mest är att kilen som gjorde det INTE blev dömd även om han efter 10-12 öl satte sig bakom ratten och orsakade denna hemska olycka. Ett tag efter har han dessutom mage att komma och be om ursäkt med en bukett blommor? Jag kanske låter hård i mitt sätt att skriva om det här men tjejen är total förlamad och kan inte andas själv?!

Det som dock glädjer mig handlar om att det verkar som fler och fler börjar bry sig mer om DJUR! För dem enligt mig är mest utsatta om man bortser från t.ex. svält men förstå mig inte fel. För jag tycker synd om de som svälter men det finns så många och blir bara fler och fler som skänker bidrag osv!
Medans vi glömmer bort djuren och tycker att dom ska ju dö ändå?

Har mer och säga men det skriver jag senare vi hörs puss!♥


Idag dog min ökenråtta.

Usch, kände på mig imorse att det var något galet. Hon låg inte som hon skulle osv. Senare var jag helt säker när hon inte reagerade när jag lyfte upp henne och bara den stela känslan, hon är död. Jag la ner henne igen och ringde mamma, började gråta. Jag har haft det lilla livet sen min syster tröttnade.

R.I.P Stussi♥



Förkylning på gång?

Godkväll kära läsare, de senaste dagarna har varit väldigt sega och sena och jag ber om ursäkt för det. Ser att jag tappar läsare och det är ju tråkigt men just nu mår jag inte riktigt väl, vaknade vid halv åtta imorse och kände en rätt illa smärta i halsen och täppt näsa så jag misstänker att det är en förkylning på gång. Inget jag ser fram emot eftersom jag alltid blir halvdöende i sängen varje gång.

Idag har jag som ni kankse förstår inte gjort mer än legat i sängen, svulitit (fanns inget hemma mer än jordgubbskräm) och små fixat. Ska snart hoppa i duschen för att sedan plåga håret genom att våffla det igen, jag älskar hur håret blir och jag kan gå utan att tvätta det VARJE dag nu. Ja det är inte nyttigt för håret men tills jag hittar nått för detta funka.

Imorgon är det kursen som gäller och nu känns det nästan lite tråkigt, det varar i 3 timmar och min bror som var på en för sin tjejs skulle om man säger så tycker den är värdelös, allt dem pratar om vet man liksom redan sa han så jag börjar undra hur kul det kommer bli? Eller det är väl klart att det inte blir "kul" men sedan när man väl kan köra blir det ju det.

Angående det jag skrev igår så är det ganska lungt efter att min kompis ringde mig igår och snackade lite smått, tack för det Bea♥

Men att jag mår dåligt och att vissa dagar är värre är inget jag NÅGONSIN kommer dölja.

Puss:*


Jag är trött..

På att bli kallad EMO för att man mår dåligt och ibland tar till vissa metoder för att dämpa den psykiska smärtan man bär inom sig.

Ser jag ut att vara som dem kallar "emo"? Vet dem ens vad "emo" igentligen är? Nej det gör dem säkert inte för det är "häftigt" att kalla alla "emo" så fort någon mår dåligt och beter sig på ett självdestruktivt sätt så som att dämpa sin psykiska smärta så skriks det "emo" hit och dit. 

Jag erkänner jag är en av dem som har mått j*vligt dåligt, så dåligt att jag har tagit överdos av tabletter, skurit mig och hoppats på det värsta. Bett till gud att han ska ge mig cancer eller något som tar mitt liv, sagt att jag kommer vägra vård, övervägt att hänga mig eller hoppa framför ett tåg. Men vet ni vad det värsta är? Att lämna alla bakom, jag är självisk om vi ska prata om den delen. Så finns det sådanna som vägrar förstå och hotar med att aldrig mer prata med en efter att man tagit farväl för man är helt inställd på att i natt dör jag.

Men dem är också själviska tror ni att hotelse hjälper? Ni säger att ni alltid kommer finnas där men när det väl kommer till kritan så finns det ingen (ursäkta mig så mycket) JÄVEL som bryr sig? Är det vänner? JAG har alltid funnits där för jag håller mitt ord.

Idag brast det, jag orkar inte mer, jag vill inte mer, jag skiter i vilket, jag må va självisk men jag mår för dåligt för att bry mig. Ska det ta att man behöver dö för att någon ska fatta? För det verkar ju så i alla fall. Jag kan berätta tonvis med sanna historier om kompisar som själva eller har en släktingt som har velat att dö eller dött.

Och ta inte detta som att jag skäller ut er, men jag tror faktiskt ni själva måste vara med om "vårt" helvete för att fatta. Jag gick hos en kurator och jag fick höra av en kompis eller "kompis" som hade hört att en i klassen sa att jag slösade bort mitt liv på att gå till en kurator? Jotack du har inte varit med om att må som jag gjorde så knip igen tänkte jag, men efter ett tag fattade jag att dem aldrig kommer förstå förrens de drabbar dem själva och det är synd.

Ni säger att ni förstår men det gör ni inte.


Godnatt.

Det blev inte mycket skrivet på bloggen idag men har kännt mig hängig hela dagen, dessutom är som sagt syster hemma igen och hon tar mycket tid!

Vill ni ha recept på soppan jag gjorde så skriv för jag pallar inte göra det av egen vilja idag ialla fall, im sorry.

Ni får ha en underbar natt så hörs vi imorgon puss på er allihopa!♥

Vilken soppa!

Hej alla kära läsare, jag vet att inlägget kommer väldigt segt idag men syster är hemma från Norge så nu sitter hon med!

Idag har jag inte alls gjort mycket men det beror på en "dålig dag med medicinen", oftast mår jag illa men idag är jag yr och sne(dåligt humör)! Mamma ringde från jobbet idag och bad mig göra hennes soppa som jag älskar. Den är såå himla god, så jag satte igång med den och tyckte den var smaklös så jag var tveksam om dem skulle gilla den men både mamma och mormor tyckte den var perfekt så der var lyckat. Den var första gången och jag har aldrig sett på när mamma gör den så jag var pretty stolt:P

Vi hörs sen, Puss:*

Jag älskar er!

Mina läsare bara ökar och ökar, jag tycker det är så kul att ni läser den. Ni får gärna skriva vad ni vill att jag sa skriva om mer än det jag redan gör! Jag hoppas att ni gillar den och jag antar att den måste vara någorlunda bra eftersom många kommer tillbaka!♥

Men som sagt jag vill gärna ha tips om vad ni vill att jag ska skriva om, tips osv!

Sen vill jag tacka er läsare som har kommenterat och sagt att ni tycker om bloggen!

Puss och godnatt på er kära kära läsare!♥

Namn"bild"!

Astrid frågade mig hur man gör en sådan bild med mitt namn som jag alltid har i slutet, så nu kommer det enligt mig enklaste förslaget!

♥ Först måste du ta en liten bild som en fyrkant eller en rektangel i SAMMA färg som bakgrunden där texten på bloggen visas, det enklaste du kan göra är att printscreena en bit UTAN text!

Så här:



Ungefär så här stor kan det va, men UTAN de svarta!


♥ Sedan ska du om du inte har PH eller liknande med fin text gå in på www.picnik.com där kan du välja text och fina pussmunnar och så!

♥ Sist men inte minst så sparar du och då kan du få en fin namn"bild" eller vad man ska kalla det!

Förstår du inte kan jag göra gratis!

Puss♥


Liten butik blev stort varuhus!

Jag fick en kommentar från en tjej som faktiskt sa något riktigt bra!
Hon snackade om det med alla modebloggare och undrade varför ingen pratade om ULLARED SHOPPING! För er som inte vet vad Ullared eller rättare sagt om jag inte misstar mig så menar hon Gekås är så det ett megastort varuhus med allt du kan tänka dig, och det du inte finner innomhus finner du i butiker utomhus så som skobutiker och guldsmedsbutiker m.m.!

Jag har alltid hittat något och jag skulle nog vilja säga för mycket! Det är perfekt för hästtjejer som kanske inte har så stor plånbok eftersom de köper från butiker där det har blivit fel eller för mycket, dem har ju sina egna saker med, men varuhusets ägare startade det hela med att köpa sådant som blivit för mycket eller fel av till billigare pris och nu är det nog en av sveriges största varuhus!

Det ända problemet är att det finns på ett ända ställe och det är just Ullared och vi som bor i halland har någorlunda nära men det har inte ni andra, och jag vet hästtjejer som åker flera timmar dit men det är just för de billiga häst sakerna. SÅ jag skulle kunna tänka mig att det är därför ingen pratar om det och det skulle inte förvåna mig om det finns sådanna som inte ens vet vad det är för något!

Här i halland snackar alla om det men vi har ju såpass nära så det är inte särskillt konstigt!

I denna lilla byggnad startade Göran Karlsson sin butik!
 

Så för er som kan tänka er att åka i några timmar så är Gekås absolut något att rekomendera!
http://www.gekas.se/


The trend is high heels?

Skor,skor och åter skor!
Jag är nog inte den ända som älskar skor, och nog inte den ända som älskar high heels. När jag säger heels då menar jag HÖGA sådanna, jag tycker inte om någon fjuttig liten klack utan det ska vara äkta! Jag har tittat in på lite olika sidor som typ scorett och dinsko men bästa skobutiken är helt klart D N A shoes och vi har turen att ha en butik i halmstad:D

Vem längtar inte till sommaren och fina pumps? Det gör i alla fall jag och jag ska snart ta och köpa mig ett par Gladiator Heels, och det blir säkert en hel drös annat också;D
Jag konfimerar ju mig snart så jag letar lite smått efter ett par fina skor att ha på mig.

Vad tycker ni själva? Är det gladiator skorna som gäller eller tycker ni om något annat ni har sett?

Jag har dock ett liiiitet problem, jag tycker alltid att skorna ser så avlånga ut och tänker direkt "aldrig att jag bär de" även om det är snygga som jag vet inte vad.

Sen har vi ju dom snygga platta skorna, sandalerna osv också och jag har hittat en riktigt snygg sandal på scorett från Tiamo!




Puss & Godnatt♥



Livstid för Schürrer.

Idag fälldes domen på Christine Schürrer som brutalt mördade Max och saga 3 samt 1 år gamla den 17 mars 2008 och dessutom misshandlade deras 23-åriga mamma Emma. Jag känner en lättnad över att hon utvisats från Sverige för all framtid, och han hon dessutom fick livstid även det kankse inte menas till man dör. Även Emma kände lättnad över den fällande domen, "Det är stora känslor", säger hon.

Att en människa som Schürrer brutalt med en hammare kan mörda 2 små barn kan jag inte förstå, och jag tror nog aldrig jag kommer sluta förvånas eller förstå vilken människa som kan göra så, specielt mot små hjälplösa barn.

"Kall och kontrollerande"

"Enligt åklagaren Frieda Gummesson utövade Schürrer ett fruktansvärt våld mot de två barnen. I sin slutplädering under hovrättsförhandlingarna beskrev hon hur mördaren handlat i ursinne, men samtidigt beräknande.

- Christine Schürrer är en kall och kontrollerad person, säger Frieda Gummesson.

Max och Saga skulle ha fyllt fyra år respektive två år i maj 2008."


Hur i hela världen kan man sitta och läsa i en bok medan man får sina brott upplästa? Jag förstår varför kammaråklagare Frieda Gummesson uppfattar henne som kall och (o)kontrollerad person.

Nu kan Max och Saga äntligen andas ut, må dom vila i frid♥



Mer finns att läsa på aftonblade.se!


Idag börjar nedräkningen!

Hej mina kära läsare, hur är det med er idag? Själv är det jättebra eftersom vi fick svar på att mina bröder från montenegro får komma till Sverige!:D Dessutom börjar nedräkning till efterlängtade LÖRDAG! För er som är nya ska jag på kurs för att få börja övningsköra på lördag så därför är jag så glad, jag tycker min pappa är bäst♥

Hah, det var så kul när mamma fick svaret i morse! Hon rusar in i rummet, VET DU VAD SOM HAR HÄNT? VET DU VAD SOM HÄNT? Nyvaken som jag var fattade jag ingenting. Då fick jag höra att dom får komma, så hon sätter sig på sängen och börjar krama och puss mig haha:D

Nej hörni nu ska jag fixa färdigt min hemmalagade pannbiffar till mormor så hon inte blir dålig(sockersjuka)!

Jo föresten så fick jag frågan om en kanin är mer värd än hund enligt min åsikt, och om man läste mitt inlägg ordentligt kunde man få svaret på den frågan. Jag har haft hund, letar ny hund och jag har kaniner så alla människor, djur osvosv ÄR LIKA MYCKET VÄRDA. Hoppas det förstås bättre nu!:)

En sak till, jag hade mitt rekord på läsare igår lets keep it that way and better! Hoppas ni gillar bloggen, som sagt är design påväg!:)

Massa pussar och kramar, jag hoppas ni har en lika bra dag som mig!♥

Dubbelmoral!

Jag fick en kommentar innan där en anonym person "gnällde" över att jag åt köttfärssås! Var i min blogg har jag skrivit att jag inte har dubbelmoral? Var i mitt inlägg har jag skrivit att jag ät köttförs med kanin/hund i?

Hade du vetat hur mycket kött jag äter hade du sett hur det minskar hela tiden, dessutom kämpar jag som en dåre för att min mamma ska gå med på att göra veggmat till mig!

Ingen är perfekt och det är inte jag heller, och jag vill inte vara perfekt.

Jag HAR dubbelmoral och har aldrig nämnt att jag inte har det.

Tack och godnatt.

Annika!

Allt mellan himmel och jord!

Drar igång en frågestund som jag avslutar imorgon om någon har något att fråga, hoppas jag får en liten fråga ialf!

Puss♥


Om det ändå fanns..

Något annat jobb jag kunde göra än det jag har nu, jag tycker inte ofta synd om mig själv men på söndagar gör jag det. Det är klumpigt, tråkigt och på vintern svinkallt. Nej usch jag längtar till jag kan sluta skiten eller hittar nått nytt men det är nästan omöjligt. Man frågor sin så kallade kompisar om man kanske kan få nått tips eller nått men nej, antigen vill dom inte ha fler eller så får man inget svar. Är dom rädda för att hjälpa någon?

Hepp nu ska jag äta lite köttbullar, sen fixa jobbet. Ni får ha en trevlig eftermiddag så hörs vi sedan!♥



Jag förstår inte det här med...

Folk som har djur och bär äkta päls? Är det bara för att en katt/hund inte är samma som räv/björn? DJUR är DJUR, det spelar ingen roll om det är en hund eller en mink båda har fyra ben, päls och pratar inte människospråket. Blondinbella vill skaffa en fransk bulldog och Engla har en katt? Vadå dubbel moral deluxe. Blondinbella klagar över att hennes grabb är tveksam till hund, det är väl inte konstigt du bidrar till djurplågeri!

Oh gosh, jag antar att vi lever på vår dubbel moral eller nått;D


Jag har ju sagt att jag ska skaffa en valp av pengarna jag fick av Stig, men en hund lever ju inte föralltid? Så jag tänker skaffa en tatuering till hans minne. Jag kommer bara inte på vad jag ska ha, han har varit en framgångsrik kock på ett fartyg som har rest jorden runt. Säg ett land han inte varit i!:D I alla fall funderade jag på ett ankare men hittade inget find?! Om ni har ideér kan ni gärna skicka de till mig! Jag hade även tänkt att tatuera hans personnummer.

In med ideér!♥

Bilden är en inspiration på min framtida "mag" gadd med mina älskade stjärnor!


Som Kenza skrev i sin blogg, ingen har väl missat den lilla ska vi kalla det "incidenten" i Uk?
Själv tycker jag det är helt sanslöst, jag blir så förbannad. Men samtidigt är jag emot abort.
Barn i den åldern ska (ursäkta) förfan inte ha sex, dom ska leka och vara barn. Föröka sig ska man göra i mogen ålder där man kan ta hand om sig själv och liv runt omkring. Nej USCH säger jag bara!
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/article2233878.ece

Ha en fortsatt trevlig natt så hörs vi imorgon puss♥

Ps. Jag vill bara tacka så mycket för alla hälsningar idag, tusen tack jag hoppas ni hade en trevlig dag!♥

Godnatt!


Glad Alla Hjärtansdag!

På er allihopa! Jag hoppas ni får en bra dag♥

 Själv ska jag inte göra ett dugg, syrran är i Norge och mamma jobbar till nio. Måste snart sätta igång med maten och förbereda inför jobbet imorgon suck!

Vi hörs senare!

Puss på er, ha en fin dag kära läsare♥




Keso!

Är det bara jag som tycker om att äta keso bara sådär? Köpte mig ett litet paket idag, fettsnålt råkade jag ta med det är nog inte allt för stor skillnad. Min privatläkare sa åt mig idag att min migrän kan uppkomma av rödvin, mögelost och vanlig ost idag. Jag åt lite spagetti och köttfärssås innan idag med riven ost och kände att den faktiskt blev värre? Så jag får helt enkelt skippa det, tråkigt eftersom jag gillar ost:/ Nu vet jag inte hur det går med keson pga det men vi får väl se!

Min dumma j*vla tandställning har skavt sönder mina läppar:( Längtar till den är AV, men istället ska jag få en till.

Imorgon kommer ett inlägg om en sak jag såg hur allas älskade blondinbella, hörs då puss : *♥

Sjuk?

Jag vet inte vad det är med mig men nått konsigt måste det vara, jag har kännt mig hänging och trött hela veckan. Kanske bara behövde lov? Aja i alla fall får man väl reda på det snart!

Läste en artikel som fick mig och bli lite förbannad, ni vet "arboga barnen"? Max och Saga. Tyskan ska få välja om hon vill sitta i Tyskland eller Sverige, det är inte det som gör mig arg utan att hon bara fick 25 ynka år? Hon mördade brutalt 2 barn med en hammare och dessutom misshandlade hon mamma så svårt att hon hamnade i koma, och barnens liv är tydligen bara värt 25? Nej jag tänker inte säga vad jag tycker och tänker. Tycker bara det inte är klokt! Som jag har sagt innan man tycker jag Sveriges rättsystem är rent åt helvete, livstid ska väl vara livstid och inte 17 år? 25 år är för lite för det hon har gjort.

"På måndag faller hovrättens dom mot Christine Schürrer som redan i tingsrätten har dömts för barnamorden i Arboga. Hon kommer med största sannolikhet att få avtjäna sitt straff i sitt hemland Tyskland - om hon döms."

Vadå om hon döms? Jag tycker Sverige ska ta och skärpa sig när det gäller sådana saker.


Fredagen den 13.

Brukar jag oftast bryta både armar och ben kan även hända att fingrarna får lite stryk så jag funderar på om jag vågar rida idag. Det är bäst att jag det för donnans skål, hon kan inte stå hela tiden.

Jag har varit på plåsterhuset idag och fått en remiss till plastikkirurgen, kakse nu kan jag sluta skämmas och sluta gömma mig, vem vet?

Vi hörs lite senare puss:*


Mångkulturell fest!

Idag hade vi mång kulturell fest i skolan nu på kvällen! Det var rätt så trevligt, jag satt mest och snacka med min bästis Jasmine men det tycker jag bara är roligt. Hon är min andra halva och vi beslöt oss för att hon ska sova över hos mig om hon finner tid i veckan eller helgen. På måndag börjar nedräkningen, jag ska ju på övningskörnings kurs som varar ca: 3 timmar och min kära pappa har betalat till min mamma också? Han ÄR världens snällaste!♥

Nej mina kära läsare mina fotter gör ont, jag är trött och min huvud värker så nu säger jag godnatt!♥

Konfirmation.

Forgive me lord but, faaan jag orkar inte gå till kyrkan fan ska jag där och göra ärligt? Ja, jag tycker det är intressant som fan men nu när det är som det är orkar jag inte. Det är bara segt jag läängtar till jag slutar, ska bli grymt skönt.

Ses senare pusspuss : *


En hemsk dag med en gnutta glädje

Min "lässtunds" lärares mamma drunknade igår i Thailand, typ en dyk olycka. Fan vad tragiskt:/ Jag kan inte fatta det, tänk att man ena stunden kan vara glad och allt är normalt och så händer det på ett ögonblick, människor dör, flickor blir våldtagna. Usch jag tycker inte det är roligt att leva när man tänker på dessa sakerna. Vart är världen påväg?

Jag är dock glad för att jag ska på kurs för att få börja övningsköra den 21/2, ska bli sjukt kul att få börja köra! : D
Alltså tiden går så snabbt, varje år sen typ 12 års ålder har gått jättesnabbt!!

Jag fick ju pengar av Stig när jag var hos honom, och jag har bestämt mig för att skaffa en hund av de, som jag kan ha länge som ett minne eftersom han var säker på att vi aldrig mer skulle träffas. Jag har nästan 100% bestämt mig för vilken ras också, nämligen en weimaraner! Jag såg en sådan i Serbien och blev kär sedan dess har jag letat som fan men inte hittat vad den heter eftersom ägaren själv inte visste heller. Slänger in en bild på rasen!:)

Puss på er så hörs vi senare!





Always look at the bright side of life?

Lättare sagt än gjort skulle jag vilja säga!

Idag har varit en riktigt seg och trött dag jag orkar knappt sitta här, jag tror faktiskt att jag ska lägga mig en stund mår inte alls bra. Ska bädda ner mig titta på House, åh vad bra det programmet är! ♥

Kanske vi hörs senare pusspuss : *




Godmorgon!

Godmorgon kära läsare! Sovit gott? Själv har jag sovit jättebra men är fortfarande trött, mår illa och huvudet värker nog med gnäll. Idag händer inte mycket mer än att vi har ett prov i SO som sagt och jag har ingen aning om hur det kommer gå, bra hoppas jag men man vet ju aldrig!

Nej nu måste jag kila ni får ha en jättebra dag så hörs vi senare!♥


Trött

Idag är jag otroligt trött och jag borde gått till kyrkan men jag mådde inte alls bra. Min medicin får mig att må illa hela tiden dessutom tycker jag inte den hjälper ett dugg, nu är jag mer övertygad om att det är kroniskt i alla fall. Tråkigt men inget som förvånar mig ett dugg, jag har gått med smärta i bröstkorgen i över ett år utan att läkarna även ens tittat på mig även om jag varit där 10.000 ggr. Nej som jag sa igår Sveriges sjukvård är rent åt helvete.

Min dag har varit waste of time kan man nog säga, jag åkte till ett förlåt men värdelöst stall där dom ville ha 4600:- för att stå med lera upp till knäna och boxar som ser ut som jag vet inte vad. Under den tiden hade jag hunnit med annat som är viktigare, snubben var trevlig men allt för konstig och dyr för min del... Det var inte ens värt pengarna! Aja någon dag kommer det väl.

Prov imorgon i SO om Herr Hitler och hans "utrikespolitik" tråååkigt även om jag tycker det är kul med So osv så har jag helt enkelt ingen ork pga andra saker som inte behöver nämnas just idag.Jag längtar till skolan sluuuutar och jag har ett långt sommarlov i Serbien med morfar och de andra och samla kraft till ytterligare 3 år i skolan!

Hepp nu måste jag plugga ses imon kära läsare puss♥

Ont i magen...

Usch denna eviga förbaskade magsmärta fortsätter och jag har fortfarande ont i bröstkorgen huhu ; ( Börjar ana att det är kroniskt då jag i ett år blivit hemskickad utan undersökning. Där visar Sverige att vår sjukvård är botten, utländska personer som inte ens har pass får vård hur som helst medans svenskar inte får ett piss. Jag har ABSOLUT inget emot utlänningar jag är en själv men någon måtta får det ju vara. Stig t.ex. behöver ingetligen syrgas för att kunna andas och ha större chans att leva ett tag till men INTE då! Tycker det är sorligt att vi knappt får öppna käften nu för tiden medan icke svenskar/utlänningar ja vad man nu vill kalla dem kan säga vad dem vill och behandlas som gudar. Ja, jag kankse överdriver men det är inte långt ifrån.

Dagens Israel VS Gaza samtal fick mig bara att gå mer på Israels sida, NEJ JAG TYCKER DET ÄR SINNESSJUKT ATT DEM HAR DÖDAT ÖVER 1000 BARN DET ÄR INTE OKEJ. Hade ni dock fått veta hela sanningen om det där hade ni även fått veta exakt (stavning) vaför dom bombar skolor, dom vill inte döda barn men sanningen är att de arabiska ledarna gömmer sig i skolor osvosv. Dom är inte så himla duktiga och snälla som alla säger.  Hur kan jag vara så säker på det? Jo därför att en libanes pratade öppet om det till honom.

Lite flummigt inlägg menmen:/
Puss och hej vi hörs snart igen.♥

Melodifestivalen!

Idag drar Melodifestivalen & den första deltävlingen igång klockan 20.00! Det ska bli intressant och se vad för bidrag vi har i år! Jag har hört dagens bidrag och det finns en del bra låtar enligt mig. I år har vi även lite yngre artister som Amy Diamond och Molly Sandén ska bli roligt att se hur det lyckas mot alla det andra "äldre"!

Åh! Jag längtar till man kan se de andra ländernas låtar!


Min favorit än så länge: http://svtplay.se/v/1431472/melodifestivalen/emilia_-_you_re_my_world?sb,k105412,1,f,-1




Känslo laddat.

Kom precis hem från Göteborg typ, usch det kändes jobbigt denna gången och det blir inte bättre av att han säger att det sista gången vi ses: / Det är hans känsla i alla fall och jag gillar det inte, han är det bästa personen jag någonsin har träffat, som jag skrev i tidigare inlägg det går inte att hitta en snällare själ!

Vi åt super goda landgångar, snackade om Israel VS Gaza och pension, intressant? : D Sen fick jag frågan hur mycket hästen min kostade, jag sa ca: 1000 - 2000kr i månaden. Han tyckte det var dyrt och det håller jag med om men det är det värt! Sen åt vi mina favorit kakor och jag slapp äta glasstårta med Kahlua (stavning) inte för att jag vill vara otacksam men jag gillar inte Kahluan. Jag hoppas det blir en sista gång till ialf då har jag lärt mig att acceptera, eller nej jag kommer nog inte kunna släppa taget även om han är borta. : /♥

Aja nu ska jag sluta beklaga mig!

Jag lägger in lite "namnskyltar" så får ni kommentera vilken som är bäst!


Fler kommer senare!

Göteborg & en fin människa!

Here i come!

Yess! Imorgon drar jag till Göteborg och min kära Stig! Farfar nummer två typ, han fick mig nästan att gråta en skvätt sist han förklarade hur fin, snäll och lugn han tyckte jag var och jag bara gillade honom mer! Jag vet inte vad jag gör när han går bort, han har gjort mitt liv så mycket bättre. Det går helt enkelt inte att hitta en snällare person med bättre själ.

Visst han kankse inte har världens bästa tålamod menmen.

Stig(: ♥

Nu har den...

Krashat 10.000 ggr, ja datorn alltså. Som alltid fixade min bror den!
Han är bättre än allas bröder!♥

Men dagens ros går till den personen som hade fixat min box i stallet idag, ett mega stort tack till dig, även om du inte läser bloggen så ska du veta att jag är skit glad!

Dagen har varit rätt seg och jag har inte alls mått bra idag, jag hade tråkigt efter att jag vaknat upp ordentligt så jag vofflade hela håret och det tog mer än en timme! Det såg liksom inte vofflat ut utan det såg ut mer att ha fått enormt mycket volym dessutom kändes det sjukt tjockt också. Det ska göras igen!
Puss på er♥

Skumt!

Varje gång jag har varit inne länge och i vissa fall skrivit mycket så dyker en tom rad på "mest besökta" osv upp? Jag har frågat om detta tidigare men inte fått svar, hallå jag vill ju veta?! Konsigt att den är helt tom och dessutom alltid kommer när jag är aktiv länge? Aja hoppas jag får svar någon gång under!

Snart ska jag ta ett litet kvälls mål tsm med min elaka medicin Diklofenak, har varit konstig dom senaste dagarna och senast i morse fck jag ont i öronen? Jag vill bara INTE bli förkyld nu fyfyfy.

Föresten så tycker jag ni ska lyssna på "Love game" med Lady Gaga den är väldigt bra, och glöm inte "Yeah yeah" med bodyrox ft. Luciana ( :

Idag börjar nedräkningen för min födelsedag, och om lite mer än 20 dagar börjar jag övningsköra! : D

PussPuss sötnosar ♥


Christian Louboutin & en massa annat!

Snubblade precis över ett flertal par Christian Louboutin och hallå vem älskar inte dom skorna? Sko samlare som jag är måste jag bara skaffa mig ett par eller fler : ) Men vilka? Alla är så damn snygga jag kan inte välja. Dessutom är jag lite fattig just nu ; D

Detta är endast en liiiiten del av alla!


Checka in dessa muggarna, är dem inte grymt snygga?!


http://www.bluebox.se/showinfo.asp?id=a02881&page=8&countrs=84&size=12&method=varu&varu=kök

Gladiator pumps är nått som står högt på min önskelista; )

Vill ha till konfirmationen♥





Dom vita hade varit perfekt till konfimationen kankse något överdrivet men snygga som få, dessutom ganska billiga! Aja vi får se har ju ett tag på mig innan jag konfimeras!

Puss på er alla : *

Vad lär du ditt barn?

Jahapp imorgon är det nationella nr. 2 och jag kan ju inte säga att jag längtar efter att sitta i 3 timar och skriva ett prov menmen! Dagen kommer att börja med en ridtur vid 6, kan inte åka till stallet efter skolan då mamma jobbar kväll!

Blev inget stall då tjejens kompis helt plötsligt fick problem med sin stallplats och då kunde jag inte få den hepphepp nu ger jag upp med henne och letar något annat på, men f*n va svårt det ska vara att hitta stallplats.

Nu kommer lite gnäll, jag tycker det är helt sjukt hur man kan sätta en pälsmössa på sitt barn. Sinnessjukt att lära barnet något sådant, jag hade inte tyckt att det var lika hemskt om inte pälsindustrin såg ut som den var. Sen skiter jag rent ut sagt i om den personen är storbloggare och omtyckt. Nej usch tur att det finns folk som har bättre vett på den biten: /


Lite sur idag som det kankse märks, puss.

Te?

Visst låter det sjukt gott och det riktigt vattnas i munnen på en, man gör en kopp te och förvänta sig slukas av den söta/syrliga/fruktiga smaken. Man längtar till man kan dricka upp den och njuta och när man tar första klunken smakar det skit? Beskt och jätteäckligt. Så besviken man blir, här sitter man och förväntar sig att det ska smaka sött och gott så smakar det öronvax?! Det finns ett gott te jag har druckit och det är ett "lös" te som löses upp i vattnet och kommer från typ Tyskland, smakar persika och är super gott men kan inte hitta annat än typ skogs bär och citron nu. Inget fel med det jag gillar ju mitt persiko te : / Har ni några tips om goda teér som inte smakar just öronvax?

Sen älskar jag iste, det är sjuukt gott! Men åter igen när jag gjorde det själv blev det katastrof.

Tips och ideér är välkomna!:)

Mmm ser det inte gott ut?:9


Btw har jag hittat en tjej som ska göra en design; D!

Nationella!

Jaha då var dagen nästan slut och nationella gick bra! Idrotten gick dock lite värre menmen jag klarar ett "bränt" knä även om det svider som jag vet inte vad. Det var lite roligt idag att höra hur hemskt alla tyckte det var med alla gäs när dom plockas levande för att fylla en jacka eller ett täcke, ironiskt varför? Jo därför att det JAG t.ex. pratar om bara har varit bullshit och tråkigt att höra på?! Nå väl kul att media kan få dem att tänka till kanske det blir nått av oss ialf? ( Ta det sista med en nypa salt)


Verkar som att mitt förhållande som alldtid har varit lite si och så har slutat totalt nu, känns jobbigt och tråkigt menmen: / Jag kan inte ha ett förhållande där jag får skit för allt och när jag säger vad jag tycker är jag orättvis. Finns en del vänner som har hört när jag snackat om det och är säkert trött på det nu.

Ska till stallet nu så vi kankse hörs sen pusspuss ♥

FAN:'(

Trött.

Godkväll alla läsare, hur är det? Själv är jag RIKTIGT trött och lite nervös för imorgon. Ska duscha och gå och lägga mig snart!

På lördag ska jag till Stig( typ andra "farfar") världens snällaste själ även om han kan vara lite komplicerad att va med, man vänjer sig efter att ha träffat han var tredje månad typ! Lite synd bara att han hellre träffar mig än sina barnbarn men samtidigt är han svårt sjuk och orkar inte med små barn. Ingentligen vet jag inte hur han och pappa är släktingar, men det är nog bäst så för tydligen är det så inveklat ialf!

Det verkar som om jag inte har nån kille mer, varför vill jag inte gå in på.

Godnatt på er vi hörs imorgon med en liten "rapport" hur det gick efter nationella!

Puss&Kram♥

: (


Aldrig mer...

Ska jag äta min medicin (diklofenak) utan mat, det är så starkt att det kan fräta på magen. Det misstaget gjorde jag imorse när jag redan var sen. 

Vi har fått stallplats woho! Ska ringa på onsdag och titta på det och prata lite mer med stallägaren, ska dock bara stå ett tag då det blir plönninge tillslut vi får se!

Imorgon är det nationella och jag är super nervös!! Sen är det en massa krångel med vad man får ha med och inte, jag tycker det är löjligt att vi t.ex. inte får äta godis. Jamena det är ju endast under nationella som vi gör det, dessutom ska man sitta i ett par timmar och skriva aja thats life.

Jag tycker det är grymt bra att KÄNDA BLOGGARE som Stina-Lee faktiskt ändrar sina åsikter om dun, päls osv. Tänk hur många som sitter och läser hennes blogg som ser upp till henne kankse det finns hopp trost allt! ; D Dom flesta vet ju min åsikt till ALLT djurplågeri så jag behöver inte ta upp det just nu ialf.

Ni får ha det bra, hörs kankse lite senare pussilipuss : *

1 februari!

Idag är det 1 februari, och ni har väl inte glömt vad det betyder? 24 dagar kvar innan jag fyller år!:D

Igår var en rätt lyckad kväll för min syster, dom hade kul och skräck filmen vad ok!:)


Jag måste strax gå ut och jobba FAN vad jag hatar söndagar, hade hellre suttit inne och gjort något istället för att gå ut i det svinkalla vädret och så får jag ingen hjälp heller då tar det längre tid well well thats life. Gick upp 6.00 imorse igen för att släppa ut pållarna, fick fan mata fullblodet för han ville inte äta själv
.

Aja vi hörs senare måste dra mig nu pusspuss♥

RSS 2.0