Några timmar kvar innan...

JAG ÅKER TILL KROATIEN!
Det ska bli så skönt & så välbehövt att det inte går & beskriva. Bara få ta det lungt med storasysteryster, ta det lungt, skratta, prata skit, röka, dricka kaffe & mycket mer.
Fast hmm, det kanske vore bra om jag packade också?! Åker 05.04 till Köpenhamn imorgon. Bort från allt skit, bort från skolan, från folket, från skitlandet Sverige. Undrar bara hur min underbara moster kommer reagera när hon får reda på att det inte är en av Mimmis fantastiska söner eller en man som vi vill gifta bort henne med som kommer utan jag! Det kommer bli den bästa veckan i hela mitt liv!

Hade igentligen tänkt och skriva ett långt inlägg om Drottning blankas gymnasie skola och varför man inte ska söka dit om du t.ex. inte är så bra i matte. Men jag känner att, nej det ska inte förstöra min dag mer än det redan gjort. Kanske återkommer med det när jag kommer hem från Kroatien men nu vill jag tänka positivt och orka med allt jag ska göra innan jag åker iväg.

 "Think twice befor u make up your mind"


Peace


Hjälp plan sverige du också!

Stöd insamlingen du också! Ditt bidrag behövs!





Koden, att bädda in, som tar fram widgeten:

<object width="250" height="360"><param name="movie" value="http://plansverige.org/files/ins.swf?campaign=58"></param><embed src="http://plansverige.org/files/ins.swf?campaign=58" type="application/x-shockwave-flash" width="250" height="360"></embed></object>

Peace


Nu var det ett tag sen...

Jag blogga! Jag tror jag håller på att gå in i väggen. Skolan är för mycket, jag ligger efter och de sätter en enorm press på en. Idag bröt jag ihop. Satt uppe till tre inatt. Mamma blev självklart riktigt arg för att jag helt enkelt inte orkade gå upp. En och annan tår rann ner från min kind i skolan.

När jag satt där märkte jag hur folk tittade, som om jag var någon farlig person. Jag fattar inte varför folk är rädda(?) för oss som gråter. Jag förstår att dem som inte mår som jag och många andra gör har svårt att förstå, dem flyr från oss depprimerade. Eller det kanske dem inte gör men det känns så i alla fall. Ibland tänker jag att folk inte orkar bry sig, dem mår inte dåligt så då behöver dem inte bry sig. Dem är lata, rädda, dem förstår inte.


Ni säger att ni förstår, men ni förstår ingenting.


Peace & love


RSS 2.0