Åh tack broder!

Ja! Äntligen är cykeln lagad, nu kan jag cykla till skolan (istället för att gå!) Idag lyckades jag försova mig så jag sket i det, inte bra menmen:/ Mamma hämtade sin nya bil idag mycket fin är den!

Jag och min klass fick ett "uppdrag" att göra om vårat uppehållsrum och det gjorde vi!

Här har ni resultat av många timmars arbete både under och efter våra skoldagar! Orsaken till att det står "Oranga" är för att vårt arbetslag på skolan kallas så! Visst blev det fint?






26/4

Hej alla glada läsare! Idag har jag jobbat, gick upp vid 9.00 men kom inte iväg förrens 9.30! Jag har innan gnällt på att jobbet är jobbigt och tråkigt men nu är det nästan roligt i värmen, dessutom får man bra motion:D

Måste plugga på SO idag, har prov på tisadag, jag älskar SO jag tycker det är det bästa ämnet i skolan, historia, religion osv skitkul!

Nu ska jag fixa mig själv lite och så hörs vi senare puss!♥


25/4

Hej alla läsare!

Igår blev det inte särskilt bra uppdatering, sämst är jag menmen! Vi grillade med Eva och hennes familj i stallet igår, och så tittade vi in på nyöppnade city grossist kankse borde väntat några veckor eftersom vi fick stå i kö i 1 timma, nya gekås? Det tar nog som sagt några veckor innan det lugnar sig, men billigt var det! Och dem har det man inte hittar i vanliga affärer!

Nu ska jag fixa lite med kaninerna och fixa mig själv, hade det så bra så länge puss!♥


Sommartider hejhej!:D


Styckade levande?

Kommer ni ihåg när jag skrev om "mamman och barnet" som blev mördade där jag bor? "Barnet" var en vuxen alltså var det en mamma med en vuxen dotter, det ryktas att mannen som gjorde det har styckat kvinnorna i remsor och dessutom levande. Jag har svårt att tro att han styckat dem levande, man kan inte stycka två människor samtidigt, den ena kvinnan måste ju försökt att få bort mannen i så fall. Det sägs även att det fanns en förlamad man som låg i ett av sovrummen och hörde men inte kunde göra något. Orsaken till att denna historien kommit upp är eftersom ingen har fått se kropparna varken familj eller polis, jag tycket det låter väääldigt skumt/:

Mannen sköts sig i huvudet efteråt och det sägs att han gjorde det i hallen vid dörren, både jag och min bror som bor väldigt nära tror inte på denna historien eftersom det låter oplanerat.

Alltså mannen ska ha enligt historia kommit in skjutit? slagit? kvinnorna och sedan styckat dem och detta pgr av pengar och sedan gått ut i hallen och skjutit sig själv. Detta är väldigt ologiskt eftersom mannen i fråga om det nu handlar om pengar skulle gått in och frågat efter pengarna och skjutit dem. Ska man då börja spekulera i om han nu har styckat dem så låter han mer som en psykopat men pskykopater skjuter oftast inte sig efter något dem gjort. Men som jag sa inget är omöjligt.

En sak till som kommer upp är att mannen till den äldre kvinnan ska ha kommit och sett vad mördaren gjorde och skjutit honom men enligt mig låter det lite otroligt.

Ja vad ska man säga, inget förvånar mig längre.

Nej nu ska vi snart iväg och grilla, mums!:)♥

Peace, love & understanding:)

Morotskaka inte så gott som det låter!

Blondinbella tjatar alltid om sin morotskaka och idag gjorde mamma en för hon hade smakat det på jobbet och då kände jag att jag lika gärna kunde testa. Besviken blev jag! Den var inte alls lika god som den ser ut!

Det har varit dålig uppdatering men det beror på att jag fick migrän i tisdag och igår så orkade jag helt enkelt inte! Man blir helt slut nu om dagarna, inte långt kvar till sommarlov!

Mår inte jättebra just nu heller och då kan det bli dålig uppdatering.:/


Goddamn Right, It's A Beautiful Day!

Nu har jag pratat med lite olika folk och än är det inte färdigt! Jag längtar till jag kan ta det lungt igen och inte oroa mig över mattefanskapet. USCH! Jag orkar inte gå runt med magvärk och bete mig som en bitterfitta. (ursäkta språket)

Underbar dag utöver det lilla ( fast det är inte lilla tyvär) Det hade kunnat va varmare men vi ska väl vara nöjda med detta!:) En sak jag längtar till är den dagen min Ford capri är färdig! Min fina bil:)

Jaha vad ska vi säga nu? Iran har gjort det igen!

Den otroligt smarte presidenten påstår att förintelsen av judarna aldrig har ägt rum, som en annan person sa kan ingen lönmörde den iranske bonläppen snart? Nej men allvarligt talat har jag inga problem men jag ska citera en kommentar som stämmer så himla bra!

"Vad folk verkar glömma är att Israel är den enda demokratin i mellanöstern. Vad folk verkar glömma är att dom är omringade av islamistiska diktaturer som har som mål att utplåna staten israel och judarna. Vad folk verkar glömma,(och då speciellt vänsterfolk som anser sig vara feminister) är att dessa islamistiska diktaturer förtrycker sina kvinnor så till den milda grad att kvinnorna i 1100talets sverige var mer fria. Jag förstår ärligt talat inte hur man kan kalla sig feminist och sen stå på dessa medeltidsdiktaturers sida!! Ni kanske vill ha sharialagar i sverige också??? Det måste vara kortslutning i hjärnan när man så konsekvent stödjer dessa bizzara diktaturer framför en demokrati. Nazityskland hade ett samarbete med stormuftin i jerusalem, och hade Rommels afrikakår tagot sig ända till jerusalem så hade alla judar där blivit utrotade. Så vilken sida står man på? En demokrati eller dikaturer som vill utplåna just denna demokrati? Valet är för mig väldigt enkelt.. "

Ja vad tycker ni?


Imorgon hängs hon.

Iranska Delara Darabi, 22, anklagas för att ha mördat sin fars kusin.

Ja vad ska man säga? Iran har gjort det igen(!)

Trots att Delara nekat ska hon imorgon hängas, jag tycker detta är skam. Överhuvudtaget är döden inget straff dessutom ska hon ha tvingats till det för att skydda sin "pojkvän" från döden. Snäll pojkvän eller vad säger ni? Det är tid att saker och ting förändras och dessutom strider dem mot vissa "regler".

Stort långt suck till IRAN.

Delara.

bild lånad från aftonbladet!

Ska det få gå till såhär? Ska vi acceptera att folk döms fel? Det är tid för förändring!

Läs gärna hela artiklen på: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4937554.ab

Bitterfittan är igång igen!

Jag har varit allt utom en bitterfitta idag kan jag säga! Men sen kommer man ihåg att det är måndag imorgon och då börjar skiten igen, men jag tänker inte låta detta förstöra för mig. Jag skrev i tidigare inlägg att jag skulle gå till rektorn imorgon och det håller jag! Men jag tänker inte bråka jag ska bara säga vad jag tycker och tänker och blir det inte ändring så går jag vidare, svårare än så är det inte!

Jag har inte problem med folk som inte håller med mig, men när man fösöker påpeka att man är dum i huvudet för att man kräver hjälp eftersom alla andra i klassen kan så blir jag förbannad. När ska ni fatta att alla inte har lika lätt för vissa saker, jag är duktigt i annat i skolan men matte är långt ifrån min starka sida och då speciellt när man ska sitta och räkna på meningslösa satser osv. Jag är någorlunda bra i det man använder var dag typ x, -, x, delat med osv.

Nej förfan nog om det jag mår illa nog pga av det, jag får bara hoppas på det bästa. Men en sak är säker Östergård borde inte ha titeln "en av sveriges bästa" skolor.

Godnatt hade så fint imorgon, puss!♥


Jag är en riktigt bitterfitta!

Först vill jag börja inlägget med att be om ursäkt för den lite mindre fina rubriken, men varför ska jag be om ursäkt? Sådan är jag och jag kommer inte ändra på det! Dessutom ÄR jag riktigt förbannad, inte bara förbannad orolig och ångesten kryper sakta men säkert fram. Det blir så mycket att jag fick ett smärtanfall av mig sjukdom, som brukar säga ifrån i jobbiga tider.

Jaha vad är det som är så besvärligt då? Matte såklart! Allt annat i skolan är bra men när det kommer till matten blir det jobbigare och inte fan får man någon hjälp! Har tjatat som en dåre på alla matte lärare, men nu är det färdigt. På måndag hur meningslöst det än låter går jag till rektorn och lever fan. Jag tänker inte förlora min framtid för att jag inte fattar saker som jag inte har användning av. Jag har sökt hjälp utanför också men inte ens nya studenter kan hjälpa mig. Vafan?! jag tycker inte att man ska bedöma en persons matte kunskaper med en jävla sats som uppfanns innan det första hjulet uppfanns, och ska jag någonsin ändra min uppfattning ska det i såfall till en undersökning om hur många som igentligen använder pytagoras sats, x och y, roten ur. Bara för ett par professor nissar har det i intresse betyder väl inte det att vi som har mer "vanliga" jobb ska kunna det. Min pappa hade och x och y på sin tid, han har aldrig efter sin tid användt x och y. Men hej meningslöshet! Jag tycker att ska man bedöma får det fan va rättvist, och sen ska den som behöver hjälp få hjälp.

Det sägs att Östergårdskolan är en av sveriges bästa? My ass säger jag då, det dem tittar på då är vilka slutbetyg dem bästa har fått, det läggs ingen energi på dem lite sämre eleverna hur fint låter det på en skala? Jag är en av dem få som inte håller käften och det kommer jag aldrig göra. Jag ska kämpa för att få fran rättvisa och ska jag då ändå behöver lära mig satser, x och y osv ja då ska jag fan ta mig få den hjälp jag behöver! Sluta ta förgivet att alla kan det, dessutom funkar det nu för tiden på det sättet att läraren löser ditt tal och sedan går vidare eller så har dem något annat att tänka på så dem försöker en stund sedan går dem iväg. Jag fattar väl själv att andra behöver hjälp men då ska man få chansen att få hjälp efter skoltid eller extra hjälp av andra lärare. Men icke dem är för upptagna med att planera fikat under rasten, undrar hur mycket skolan lägger ner på kaffebröd och tårta?

Jag tycker att man ska lägga fokus på det som vi faktiskt använder i vårt dagliga liv så som +, -, delat med och gånger (jag utgår ifrån vad jag har pratat om med vuxna), men nej sådant tas förgivet! Det kan man redan, eller kan man det? Jag har inga större problem med det. Men när fokus då ska läggas på meningslösheter bara för att en mattenörd kommit på det så börjar man ju undra vafan folk tänker med? Jag är inte den ända som tycker såhär men tyvär finns det för många mesar än det finns folk som vågar prata.

Jag ska leva fan och jag ska få hjälp så jag slipper sitta på en bänk med en spritflaska i handen!

Jag skiter i vad som ska till, jag ska slåss med näbbar och klor!

Ber om ursäkt för mitt dåliga humör, vissa förstår andra inte, vissa vågar andra inte!

Peace, love & understanding!


Ännu en trevlig förmiddag med landgång!

Hej alla glada läsare, nu sitter jag på pappas jobb och väntar på at han ska köramig hem ( mina bröder har ett företag som endast han jobar på!). Ännu en underbar dag i göteborg med Stig, jag kan inte annat än säga att det var lika bra som allltid! Han är mycket sjuk så vi har slutat gå på resturang, istället mumsar vi i oss läckra landgångar, goda räkmackor och mumsiga kakor efterår! Förra gången skrev jag om att jag kanske inte skulle få träffa honom igen pågrund av sjukdomen, men jodå allt fick jag träffa honom än en gång och om hälsan och gud tillåter inom 2 månader! jag får alltid med mig pengar osv när jag åker därifrån och det känns konsigt at ldrig ge ngot tillbaka, saken är den at han inte vil ha något. Han har alltid varit generös och gett saker till folk han gillar, t.ex. hemtjänsten som jobbar åt honom får ständigt bakelser, smörgåstårtor osv

Vem är då denne älskade stig? Jo han är släkting med min pappa typ kusin, dock igentligen inte men historien är så invecklad så ingen förstår! Han jobbade nästan hela sitt liv som kock på ett fartyg som kock och det finns inget ställe han inte varit på, jag har hört hans historier nästan varje gång jag varit där. Hur som helst när han var färdig med sitt liv som kock på fartyg kom han hem med över 1 miljon kr.

Så det var lite om Stig det, nu ska jag iväg och handla!

Ha det bra!♥

( stavfelen beror på att pappas tangentbord inte funkar som det ska, kan inte ändra då allt suddas ut!)

Göteborg here i come!

Yes! Imorgon ber jag mig iväg till göteborg igen, det ska bli roligt att träffa Stig igen!:D Sen ska pappa hjälpa mig lite med matten med för den är så j*vla blä just nu:/ Aja vi får se hur det blir med det!:)

Idag har jag inte gjort mycket mer än varit i skolan och åkte med mamma när hon köpte sin bil! En Volvo V50 väldigt fin och bekväm faktiskt!

Snart kommer min vän och vad vi ska göra vet jag inte:P

Ha det gott och trevlig helg!♥

Men nej!

Jag skrev i tidigare inlägg att jag pluggade matte ( vet inte om jag skrev matte) men i alla fall så behöver vi inte ta upp hur det gick:P Så jag började förbereda inför imorgon istället, jag mår rätt ok så jag tänker ta mig dit och vad märker jag när jag ska ta fram mitt arbete om möbeldesign? SJÄLVKLART är det borta, som bortblåst, som om jag aldrig har skrivit den. Ingen panik med tanke på att jag har mycket tid på mig men vaf*n jag vill inte skriva om allt!!!! Aja vi får se hur det blir, förhoppningsvis kommer den fram tillslut!

Jag har lugnat mig lite och imorgon ska jag till syo'n så vi får se vad hon säger.

Goodnight, sweet dreams♥

Nu på kvällskvisten.

sitter jag och pluggar matte omni undrar hur det går när jag sitter vid datorn. Klart fingrarna kliar men jag måste verkligen ta tummen ur röven och skärpa mig, jag erkänner jag är inte så flitigt som blondinbella t.ex.
Det vill jag inte vara heller för jag är jag, jag är inte den tjejen som pluggar hur mycket som helst även om det vore det bästa i nu läget. Aja jag försöker i alla fall mer än så kan jag inte göra. Jag får panik över att sommarlovet snart kommer och då måste jag ha bestämt min framtid och mitt liv, hah! jag trodde det skulle bli skitlätt. Jag var övertygad om att det var rätt val, men icke? Jag förändrades och började fundera på andra saker som jag nästan vägrade göra när valet gjordes och nu måste jag göra om det, nu är frågan hur stor chans jag har nu? Blir jag en bonde som dem flesta brukar kalla mig eller blir jag det jag verkligen vill bli? eller blir det något där i mellan? Ja, det jag verkligen vill bli blir jag inte! Men sådant är väl livet eller?

Peace, love and understanding.

Vi hörs!♥


Det är så mycket att det blir för mycket.

Gymnasieval trodde jag aldrig var så här jobbigt det är så mycket jag vill göra så det blir för mycket, 2 drömmar har redan gått i kras. Först ville jag bli pilot men iom mina välseénde ögon så går det inte (ser mindre än 50%) och det spelar tydligen ingen roll om man använder linser. Jag har dock hört massa olika historier om det men jag orkar inte bry mig så mycket mer om det för jag är inte sååå jätteduktig i matte:P

Som jag har skrivit i bloggen innan var ju plönninge en "häst" skola min nästa största dröm och självklart valde jag det, men tiden gick och jag började fundera på om detta verkligen var vad jag ville? Så jag gick till min syo och vi pratade, jag hade fått för mig att jag nu istället skulle bli desginer eller frisör och frisör låg mig varmast om hjärtat men skolan jag ville gå på är rätt svår att komma in på. Då kommer vi in på samma spår som min kära syster Mimmi, hon gick mode design på sture, så jag funderade mellan sture eller drottning blanka och nu har jag kommit fram till att jag vill lägga mig ner och aldrig vakna igen.

Jag tycker om att sy men hur enkelt är det på en skala att bli desginer? Att överhuvudtaget få jobb inom det är väldigt svårt och jag vet inte om jag vågar ta den risken. Det fanns ett lärling program på JB den skolan jag ville ha först när jag bestämde mig för omval men iom den ekonomiska krisen kan det bli svårt att hitta något. Om jag skulle ta den risken skulle jag jobba 75% tror jag det var och gå i skolan 30% kan ha hört fel också, men det är inte samma sak.

Ett rörigt inlägg, det är säkert en massa babbel bara men nu vet jag inte vad jag ska göra kan jag säga:(

Nu ska jag försöka plugga lite och sedan städa/:

Ni får ha det så bra och jag hoppas att ni inte har samma probem som jag.

Kram♥


Överdriver jag?

Nej det tycker jag inte, loggade precis in föratt se mina resultat på gymnasie val och vad får jag se? Jag har kommit in på ETT val, snacka om besviken eller. Jag började till och med gråta, tyck vad ni vill men jag blev så himla besviken på mig själv.

Jag vet inte om jag har skrivit det innan men jag ville ju byta till en frisörlinje istället men nu vet jag inte om jag vågar iom detta, usch nej jag fattar inte ens att jag skriver detta här, Jag SKÄMS! Även fast jag kankse inte borde göra det så gör jag det bara, det känns inte alls kul och jag känner mig just nu mest bara misslyckad. Tramsigt kanske men nej jag vet inte vad jag ska tycka nu faktiskt.

Vi får se hur det blir... :(

 Vad tycker ni jag ska göra?


Imorgon får jag svar!

På om jag kommit in på plönninge eller inte dock ska jag nog ändra men jag vet inte än vi får se! Jag väntar med spänning men jag vet inte om jag ska vara glad eller inte om jag kommer in:/
Aja vi får se!

Hade fint!♥

Nu slipper Victor lida mer.

Kommer ni ihåg lill killen jag skrev om igår? Imorse somnade han in på sjukhuset med mamma och pappa vid sin sida och slipper lida mer. Det är verkligen tragiskt och kankse ännu mer tragiskt att han inte fick komma hem sin sista tid innan han dig. Jag undrar hur dem som bestämer saker som dessa tänker? Det är ju klart dem behöver ju bara knäppa med fingrarna så får dem som dem vill ha, det gör mig så förbannad. Jag tycker det ska skärpas ordentligt, så här för det inte fortsätta.

Rip Victor ♥

bild lånad av Aftonbladet.

Hela artiklen: http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article4901243.ab

Sweet 16?

Jag kom och tänka på det när jag såg programmet att det borde döpas om, sweet 16 ska väl ändå vara sweet 16? Jag har sett folk som fyller typ 20 år på programmet och det är en sådan trams sak jag kan störa mig på:P Sen är det ju lite tråkigt att det är rika divas som ständigt är med och inte mer "normala" folk med inte så mycket pengar aja nog om det.

Jag är fortfarande sjuk men hostar mest nu så jag hoppas inte jag missar STIG<3:D i helgen och även min brors dotters födelsedag, jag har köpt ett örngott där det står "här sover en prinsessa" på, jätte gulligt tycker jag:) Bild kan jag visa en annan dag.

Gick inte till skolan men imorgon funderar jag på att dra mig dit faktiskt, även om jag kanske ingentligen borde lika hemma och vila mig så är det faktiskt viktigt nu den sista tiden och jag måste hänga med i det vi gör.

Vi i min klass håller på att renovera vårt uppehållsrum då hade tydligen några åttor kommit in och börjat kommentera hur fult det var osv, men vi bryr oss inte dem är nog bara avundsjuka över hur snygg det är;D Dessutom har alla olika smak och jag tror det finns fler som tycker om det!:)

Ni får ha det så bra så hörs vi!♥

Lille Victor 1,5 får inte dö hemma.

Snubblade in på aftonbladet och såg artiklen om Victor som är cancer sjuk och inte får dö hemma, han har ingen rätt till hemsjukvård eftersom det inte finns i hans kommun (Håbo) för barn. Mycket dålig stil, här sitter vi svenskar och snackar om jämnställdhet. Vi är så stora i munnen om att alla ska ha det lika osv osv men när det väl kommer till kritan så händer inte ett skit.

Det handlar om dagar kankse timmar kvar för lille Victor, hans mamma och pappa önskar inget annat än att han fick komma hem och avsluta sitt liv där i fred.

Skärpning Sverige!

Mamma, pappa och Victor!

bild lånad från aftonbladet!

Hela artiklen: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4888862.ab


Feber, the city & the hills.

Japp inte har jag blivit bättre snarare sämre, vaknade med feber och kände mig mest som någon som  hade fått en sten över sig eller nått. Usch och fy jag hatar detta,  jag blir alltid sjuk på våren och sommaren. Det är ju då man ska vara frisk!
Har ägnat hela dan och ett The city maraton, älskar Whitney hon är underbar!

Imorgon börjar skolan men frågan är om jag klarar det vi får se.

Nu ska jag fixa lite varmchoklad och ta alvedon puss på er!♥

Hur orkar man bry sig?

Jag såg att en del har skrivit om Billings uttalande om överklass fasoner, får man inte ha åsikter eller? Nej för här ska kastas skit om vad han sa, Mika var inte bättre hon heller. Inte för att jag bryr mig ett dugg, jag har viktigare saker för mig att göra än & kommentera och lägga energi på sådant trams. Nu kände jag att jag var tvungen att skriva om detta ialf.

Mår inte så bra har blivit värre idag och tappat rösten, hade så fint!♥

Sjuk.

Det får inte vara sant, jag har gått och blivit förkyld. Utan näsan som tur är, men man känner sig döende i detta tillstånd:P Nu sitter jag och väntar på pestopizzan jag ska mumsa i mig. Sedan ska jag rensa kaninburen och tvätta katterna, dem har lagt sig i något så dem är helt kladdiga:P

Ha det så fint nu allihopa!♥

Nötcréme och ångest.

Fan! Jag har missat en av det "viktiga" dagarna i kyrkan?! Aja jag får ta och prata med prästen som även är en av mina "lärare" om det, jag pallar inte nu. Jag har kommit in i en sådan jobbig period där jag skäller på alla, nu har jag dessutom nästan tappat rösten. Inte därför då, utan jag håller väl på att bli sjuk. Imorgon ska ja ta tummen ur röven och gå till den ***** kyrkan (förlåt gud) !

Jag önskar mig en låda nötcréme i konfirmations present om ni undrarx)!

Flumm flumm nu ska jag fortsätta sms:a!

Puss&kram♥

Städning och äggmålning!

Medans jag städar lite smått i vårt mini kaos kokar min syster ägg som sedan ska målas(frigående såklart!) Jag själv äter inte ägg men resten av familjen gör det! Igår var jag som sagt på uselt humör men ändå lyckades jag åka till stallet med hela syskon skaran och killarna fick testa och rida! Skuggan var på "test" humör och skulle såklart bocka och hålla på, Eva skuggans ny medryttare som förövrigt är "chef" fick och testa! hade hon inte haft öron hade leéndet när hon kom tillbaka gått runt hela ansiktet! Det är skönt att veta att skuggan äntligen är i trygga händer, och att skulle det va nått så är det bara att ringa eller prata med Eva eller Pernilla världens snällaste skullejag vilja säga!

Nej nu ska jag fortsätta med städningen, hade det så fint nu allihopa och Glad påsk!♥


Jag orkar fan inte..

Äta som ett %¤#"#¤%&, jag vet att många vet hur det känns och jag fattar inte hur ni stod ut? Jag har haft ett sådant jävla humör pga av tandställningen igår och idag. Jag ska ha min i 1 år och 8 månader, jag orkar inte!! Min läppar är förstörda och det gör ONT!

Nej nu ska jag snart försöka äta!♥

Något mindre snygg bild men ändå!


Good morning!

Snart ska jag och systeryster till stan och shoppa ska bli kul! : ) Jag har hittat the body shop här i Halmstad så jag ska ta mig en titt vad dem har! 

Jag gick upp vid 9.00 någon gång men jag vaknade 6.00, gick och la mig sent så jag trodde aldrig jag skulle komma upp så här tidigt men det är ju klart, har man något att se framemot så blir det ju lättare!

Nej nu ska jag gör mig iordning vi hörs senare!♥

Inte visste jag...

Att små sår kunde blöda som bara den, inte så skönt kan jag säga!




(försöket med att torka)

Tack och hej lever pastej!

Man ska inte lyssna på allt som sägs om Andersberg eller?

Igår skrev jag ett inlägg om 2 kvinnor som pratade om Andersberg, på Andersberg finns dem flesta utlänningarna många svenska person har valt att lämna området eftersom det har blivit osäkert och ett ställa där det ofta händer hemska saker så som mord, bombningar och skottlossningar. Jag tänker inte gå in på det kvinnorna sa men jag måste hålla med om tjejen som var osäker på Andersberg. Idag hittades 2 kvinnor mördade och en man skottskadad där jag bor, jag förstår folk som säger att det är ett farlig ställe. Tyvär finns måste jag säga att dem flesta fördomarna mot Andersberg ofta är sanna. Jag tror folk försöker spela duktiga och smarta genom att säga så.

Sanningen är inte alltid ljuv.


Puss på er♥


Sunray Shadow - ljuset i mitt liv!

Min häst har hjälpt mig genom mycket hur konstigt det än låter, hon lyssnar alltid när man pratar med henne! Jag har haft en skitjobbig uppväxt som har tyngt mig hela livet och som tynger mig än idag men jag har lärt mig hantera det bättre. Även om jag är superkänslig så lyckas jag alltid på något sätt komma över det, som blondinbella säger det är okej att gråta oavsett om du är kille eller tjej! När jag bodde hos pappa kom jag in i en sådan period där jag började med självdestruktivt beteende, jag var bara trött och gråtfärdig hela tiden. Jag brukade gå och lägga mig vid 20.00 på kvällen för att vakna om och om igen. Tillslut klarade jag inte mer, jag trodde jag kunde komma ur det själv men en dag gick jag till sköterskan och berättade allt. Jag blev skickad till BUP där gav dem mig endast sömdtabletter och jag blev besviken över att jag fick tabletter som hjälp, dessutom var det ren skit. 

Jag började strunta i hästarna och pappa fick nog, han sa att om jag inte skärpte mig och började ägna tid skulle han sälja dem. Och jag tror att det var ett bra "hot" för hästarna har varit som en hjälp istället för tröga människor som säger att dem förstår och sömntabletter. 

Ni människor säger att ni förstår, men det gör ni inte... 


Fast det gör hon♥




Ha det så fint nu allihopa!

Fördomar är brist på kunskap eller?

Tidigare idag när jag pluggade på biblioteket så hörde jag 2 kvinnor diskutera om Andersberg där jag bor, kvinnan hade hittat en billig lägenhet bara några meter bort från själv Andersberg men hon var inte säker på att flytta dit iom fördomarna om att det är ett farligt ställe. Den andra kvinnan hade tydligen jobbat med något slags projekt med ungdomar på Andersberg och blev nästan lite irriterad, enligt henne var som rubriken säger "fördomar brist på kunskap". I många fall stämmer det, men när det kommer till Andersberg kan jag inte riktigt hålla med, här sprängdes 3 bilar på vår parkering på en månad. Man kan inte ha sina saker i fred ute så som cyklar osv. Sedan förekommer mycket bråk, otrevliga människor osvosv.

Kort inlägg men jag hinner inte mer nu puss på er♥


En dag på biblioteket!

Idag har jag pluggat på biblioteket efter tandläkaren, jag har sååå ont i min mun just nu. Ska snart gå hemmåt och städa lite! Nej vi hörs lite senare så berättar jag mer!

Puss på er allihopa!♥

Drick med måtta, alkohol löser inga problem?

Igår var det underbart väder, riktigt skönt! Och så när man vaknar i morse liggre det mörka tråkiga molntäcke över lilla Halmstad, dessutom regnar det lite smått. Som tur är har det börjat spricka upp lite nu, jag och syster ska snart ut med bröderna!

Mamma fick tvätta mitt hår idag för jag har ett sår på armen, inget stort men det gör ont!

Apropå min rubrik så handlar det mest om Kissies uttalande i hennes blogg, först och främst tycker jag det ska komma från rätt mun och sen tycker jag personligen att om man inte kan flöja det råd man ger till andra kankse man ska tänka om. Ärligt talat hur seriös är man om man i ett inlägg skriver att man haft lite för mycket att dricka (ofta) och i ett annat skriver detta!?

Yeahyeah nu ska jag våffla håret, ha en fortsatt trevlig kväll!♥


Inte långt kvar nu!

Tills dem kommer, mamma gifte ju sig i sommras och nu har hennes man Mile och sönerna (mina "bröder") fått uppehålls tillstånd gissa om jag är glad?:) Jag var jätte skeptisk till att hälsa på dem i montenegro men när vi väl var där var det underbart, varken jag eller min syster ville åka hem till morfar!:D Imorgon vid 18.00 någon gång kommer dem!

Puss på er♥


Smoothie!

Hej alla läsare, hur har ni haft det idag? Själv mår jag piss menmen:/ På lördag kommer mina bröder från Serbien, jag kan knappt bärga mig!:)

Något som jag tycker är väldigt gott är smoothies och jag har gjort olika nu 3 dagar i rad nu på kvällskvisten men ärligt talat har jag redan tröttnat:P

Jag har äntligen flyttat till det perfekta stallet även om det inte finns mycket, Pernilla och Eva är super!

Puss på er nu ska jag ta treo ♥

RSS 2.0