Äntligen!

Har jag fått hem symaskinen som jag har lånat av mormor, rättare sagt har mycket av hennes saker kommit hem till oss då hon blivit sämre på sjukhuset men vi hoppas hon i alla fall kommer hem till oss! Jag och mamma har städat hennes lägenhet 2 dagar nu och ä rinte färdiga på långa vägar, vi ska dit ikväll igen tror jag och försöka få färdigt ialf lite till!


Nej nu ska jag till sjukhuset, hade!♥

Mormor på min födelsedag!♥


Men mormor då:(

Jag har inte haft "tid" (lust) att skirva något då min mormor har blivit jättesjuk och ligger på sjukhus. Hennes hjärta är dåligt, och hon blir bara sämre:( Jag och mamma ska nog snart och fixa hennes lägenhet eftersom hon inte kommer flytta hem igen:/

Något som glädjer mig är att jag ska åka och hälsa på Stig igen WIHO! Han sa att det var sista gången sist, ni kan inte fatta hur glad jag blev när jag fick höra det av pappa. Han hade tydligen sagt att jag inte kunde få like mycket pengar denna gången men hallå det är ju inte därför jag åker dit! Jag åker dit för jag tycker om att träffa honom, det har blivit en vana sen jag flyttade till pappa!

Nej nu måste jag bege mig, vi ses♥


Bestickdesignern Carl Philip!

Sveriges prins har under ett tag jobbat med att desgina bestick!

"- Det har varit en fantastisk utmaning och jag är verkligen stolt över resultatet, säger han i ett utalande!"

Carl Philip har utbildat sig på  Rhode Island School of Design i USA och Forsbergs skolan i Stockholm, och berättar också om sin passion till att arbeta med silver som material.

"- Det är oerhört spännande att arbeta med, både för dess speciella klang och lyster, men även för att det åldras så vackert. Det är ett drömuppdrag att få rita en produkt som så många har en relation till - vi använder bestick varje dag och alla vill ju duka fint."  

Själv tycker jag att besticken är super fina synd bara att de är så dyra!

Fina va?



Låt oss INTE glömma eart hour, tänk på att isbjörnarna behöver oss! 


Dagens "eh"?

Ta det inte fel nu men det verkar som det blir mer och mer vanligt med folk som låser in sina ungar i källaren i 25 år, blir torterad med en hammare eller borrmaskin osv.
Nu har ett italienskt "Frtizl Fall" upptäckts i Italien och man börjar ju undra? Nu för tiden är det ända man läser i tidningen. skandaler, mord och mycket mycket mer!? Jag slutar aldrig förvånas och imorgon kommer väl åter något nytt?
Det är verkligen synd att man inte kan läsa om något nytt som att de har upptäckt ett sätt att rädda miljön eller hittat ett botemedel till cancer eller HIV?


Vad tycker ni?


Självsäkerhet?

Jag höll ett tal i torsdags på svenskan och jag kan bara säga att mitt hjärta gick i 190 och jag skakade, varför är jag så jäkla nervös? För det låter ju överdrivet haha:D Jag tror det beror på att man är rädd att bli skrattad åt eller dömd, man vill ju inte framstå som en idiot bara för att man har mindre lätt att stå inför folk. Det är synd att det är så för hade barn, ungdomar och vuxna kunnat fatta att man inte ska dömma utan ge konstruktiv kritik istället för att skratta eller dömma hade det nog varit lättare för en person att gå upp hålla sitt tal! Kanske ändras det kanske inte vem vet? Jag vet ialla fall att vi måste bli bättre och snällare mot varandra annars kommer vi inte långt!

Men ialla fall så fick jag VG+ och det är jag nöjd med för det var inte ett långt tal därav betyget, men jag tyckte det var bra även om jag var skit skraj:P Det är inget jag skäms över, varför ska jag skämmas? Alla har inte lika lätt för samma saker. Jag kan ha lätt för att göra vissa saker medans andra kan ha lättare för motsattsen eller andra saker. Vi är så himla olika och det ska inte behöva bli negativt. Tur att man har lärare som är positiva och säger att man utstrålar självsäkerhet när man väl ställer sig upp inför alla i klassens ögon & öron! det temat vi hade var "bröllopstal" och jag kan säga att jag tyckte inte det fanns ett ända dåligt tal även om jag bara hört få. Mitt tal riktade sig till en av mina bästisar Francesca och jag var riktigt nöjd med texten även om det inte var min egen!

Nej nu ska jag börja skirva lite om möbeldesign Puss!♥

Hoppas jag inte blir sjukare än jag är:/


Bihåleinflammation?

Det verkar som alla 14 stycken av klassen som är sjuka i veckan har just bihåleinflammation, och jag känner mig knappats bättre! Vi blir färre och färre för varje dag så imorgon är det väl flera sängliggandes skolkamrater som inte orkar. Det är verkligen hemskt och man får så jäkla ont i ansiktet vid ögonen bland annat.


Nej nu ska jag lägga mig, har simning imorgon goodnight!♥



Vad tråkigt!

Att mina läsare har blivit färre, aja jag skapade inte bloggen bara för att få en miljon läsare utan för att kunna skriva mina tankar, åsikter och mycket mer!


Märkte igår på en av ökenråttorna att hon hade en stoor knöl på sidan:( Hon verkar pigg så jag hoppas det inte är något illa utan går över. Hon ska ju snart ha små bebisar (förhoppningsvis;D) !

Idag har det som många andra dagar i mars varit UNDERBART väder, man längtar mer och mer till sommaren för var "varm" & solig dag! Dessutom ska jag till min kära morfar i mitt kära hemland! Jag lyssnar på Fascination med Alphabeat hela tiden och bara längtar mer & mer till sommaren!

Skolavslutning!


Snubblade just in på Aftonbladet och såg en film om djurförsök, hur f*n kan man skjuta vettskrämda djur med dartpistoler? DET ÄR INTE KLOKT! Jag ÄR och kommer ALLTID vara EMOT djurförsök, det är något av mest grymma & sjuka männsklighetens dumhet & idioti någonsin kommit på enligt min och många andras åsikt. Skrev ju ett inlägg igår om produkter som blivit & icke blivit testade på djur, hädan efter köper jag mitt smink efter den icke testade listan. The body shop, hard candy & too faced är bla. några som inte testar!

http://www.hardcandy.com/
http://www.thebodyshop.se/

Puss på er nu ska jag kila iväg till Lidl;D♥


Vad använder du?

Nästan alla har på sig SMINK och det har vi gjort sedan Cleopatra levde, men har du tänkt på vad som händer innan sminket kommer till dig som konsument? Hur vet jag att sminket inte kommer ge mig röda kliande utslag eller kanske värre problem?

Jag tror inte att allt för många tänker på vad dem tar på sig nu för tiden, varför? För dem vet inte vad som händer bakom stängda dörrar! Varje dag, varje månad, varje minut, varje år dör miljontals djur om inte mer pga. smärtsamma, giftiga och dödande tester. Man testar smink, diskmedel, parfym, hårspray och mycket mycket mer för att vi ska kunna använda det, man varför ska djuren bli ett offer för våra behov? Använder kaniner hårspray i det vilda? Har hunden maskara? Det är bara av det få frågor du som konsument behöver ställa dig om du bryr dig. JAG bryr mig och jag har tagit reda på vilka och vilka som inte testar på djur. Alla känner väll till L'Oreal? Max factor? Sunsilk? Veet? Dessa märken är testade på djur, veets hårborttagning, L' Oreals maskara osv.

Är det verkligen så här vi vill ha det? Så vill inte jag har det, jag vet att djuren har lika mycket känslor som oss, dem är också hungriga, dem är också törstiga, dem vill inte sitta i en bur och ha ONT! Dem vill inte sitta med metallskrot fastskruvat i huvudet.

Så varför gör vi det här? Varför hjälper vi dem att kunna fortsätta? Det handlar om ovisshet, men samtidigt tror jag att man bryr sig ett tag. Tycker det är hemskt i en vecka sedan glöms det bort igen?

HUR
kan man jobba med sådant här? Jag såg en film där det var en ska man kalla det "sköterska" som sa att man helt enkelt tappar sympatin för djuret till slut, man slutar bry sig. Jag tappade hakan när jag hörde det, hur (ursäkta) men hur FAN kan man bara sluta bry sig? Hur kan man förlora sympatin för ett djur? Jag har aldrig hört någon säga "nej men jag har slutat bry mig om det svältande barnen i afrika" VARFÖR ÄR DET OLIKA? Ja dem har päls, dem går på 4 ben oftast och dem pratar SITT språk, men det gör inte så att dem inte kan känna smärta, det betyder INTE att dem ska behandlas som skit.

Detta MÅSTE ändras!!!

Icke testade produkter.
http://www.djurensratt.se/portal/page?_pageid=33,36353&_dad=portal&_schema=PORTAL


Hur tycker du att lärarna är?

På mentorstimman idag började vi "diskutera" om vår musik lärare och hur hon beter sig! De flesta tycker inte att hon är bra, snäll är nog ett bättre ord! T.ex. om det är något man inte vet eller något man läst fel på osv. och frågar henne får man en sådan blick precis som "är du dum i huvudet?" Men samtidigt måste jag säga att det inte är bara hon det gäller det utan det finns verkligen fler lärare som beter sig så och det tycker jag är mycket tråkigt! Inte vill man ju bli idiot förklarad bara för att man läst fel eller inte vet något om vi viste allt varför går vi då i skolan? Varför lär vi oss då?

jag tycker det är så otroligt fel att folk inte vågar stå för vad dem tycker och tänker för att läraren inte ska sänka ens betyg, fy! Dessutom tål inte läraren i fråga åsikter och man blir total slaktad för ingen vågar försvara.

Vad tycker du? Hur är dina lärare?
TYCK TILL!

Vi får ju dock inte glömma de lärarna som faktiskt är precis det motsatta!

Nej nu ska jag rusa ner till affären!

Puss♥

Avundsjuk?

Jag har slutat räkna på hur många gånger jag får höra att jag är "avundsjuk" på Bimbo *host* Blondinbella, transvetit Kissie och Kenza!


Blondinbella:  Hon sa i en artikel för aftonbladet att hon ville bli som rosa Elle Woods i legally blonde? Vad jag vet i filmen så jobbar Elle Woods emot djurplågeri! Har hon ens sett filmen? Det kan man ju fråga sig när som kommenterar något sådant. Är jag avundsjuk på en bortskämd stockholms bo som inte ens vet vad hon pratar om? Sedan har hon en hel hög med pälsar och som jag har sagt innan föredrar jag pälsen levande till skillnad från donnan Bella och har även chansen att njuta av dessa liv varje dag, dessutom blir jag snart "mormor";D Är det konsigt att "Nisse från manpower" Nils tvekar på att skaffa en hund? Vem vet hon kanske löper amok och gör en pälskrage av hund stackarn"!"
Nej jag tror jag har bevisat på alla sätt att jag inte kan va avundsjuk på Bimbo*host*Blondinbella! Jag läste ett av det mest löjliga "förslag" på länge, hennes pappa tycke att Jensen skulle betala henne för att hon gick där, ska man skratta eller gråta? Vilken tur att rektorn hade tillräckligt mellan pannbenet för att säga nej till detta absurt löjliga förslag!

Det finns en del skillnader på dig Bella och Elle Woods! 

Choose ur words carefully stupid little blonde;)

Kissie: En tjej som ses med en hel del olika killar varje helg hängandes över henne och hon över dem, vem f*n vill vara hennes kille? Han måste vara deseperat! Dessutom har jag inga behov att vara blåst och se ut som en kille mer än en tjej. Jag springer heller inte runt och sprängfyller mina läppar i ett förgäves försök att se snyggare ut tillsammans med min bög kompis Amir! (HAN INGET EMOT HOMOSEXUELLA SÅ TOLKA DET INTE FEL!)
Springa runt och klaga på hur folk fel när jag gör samma sak  inget jag gör! Jag fattar inte varför man överhuvudtaget läser bloggen? Jag gjorde det innan men när jag märkte hur högt IQ hon hade så slutade jag, hon är tragisk. Hon är också en av dem som tror att folk som mår dåligt och kanske skadar sig sjävla tror att någon gud ska komma ner och rädda dem. Lilla Alexandra ska nog vara glad över att hon har haft ett bra liv utan större problem än att hon bröt en nagel.


SUCK! 

Kenza: Jag har faktiskt inga problem igentligen om henne, förutom att jag stör mig på att hennes värld går under om inte hon får köpa ett visst par skor medans barn i olika länder inte ens har vatten?! Ja hon må va fadder eller skänka pengar men snälla sluta spela överdramatisk. Du av alla kan väl få nästan vadsom?

Jag vet inte hur livet hade varit om jag inte hade kunnat önska mig nått för alla dessa tjejer jag skrivit om idag behöver inte ens peka, dem har pengarna själva. Tråkigt liv även om man många gånger önskar man hade lite pengar handlar det om allt annat än vad dessa tjejer suktar efter. Men tyvär kommer det nog aldrig ändras, sånt är livet.

Tack för att du läser bloggen!♥


Min nya väska är hemma!

Nu har min älskade väska från Dixie varit hos mig i några dagar och jag är S U P E R nöjd!

Tack broder!

Bild kmr ev. senare.


Jag tar nog.

En paus från bloggen, behöver rensa huvudet lite. Det har hänt så mkt på så lite tid.

Love on ya'll♥


Nu är de här!

Japp som rubriken lyder, nu är mina glasögon här. Seriöst vet jag inte vad folk INGETLIGEN tyckte men dem sa att de var snygga. Men who gives a damn, jag gillar hur jag ser ut med dem;D

Nej nu ska jag jobba snart, puss♥


Ps. Orsaken till att jag inte skrivit vill jag inte riktigt ta upp men vi får se nu i veckan.

RSS 2.0