Gotland imorgon!

Hallihallå! Hur är det med er idag? Själv är det en av dem dåliga dagarna för mig, ja är på allmänt dåligt humör och går och oroar mig för allt. Jag har pratat lite med mamma och det ser ut som det mesta har löst sig peppar peppar!

Imorgon bär det av till Gotland, grymt kul ska det bli! Fast resan dit känner jag mig inte så peppad på. Jamena sitta och vänta en timme på morgonen i Stockholm känns inte sådär jätteroligt dessutom när vi har sådant väder som vi har! Som Johan Glans säger, "Mörkt som i en säck och kallt som i en jävla isbjörns rövhål" haha;D Jag har inte ens packat som tur är åker vi inte förrens 22.04 på kvällen!

Puss på er:*



Matakuten?

Jag såg första avsnittet av matakuten säsong 2 idag, och det är skam vilken dålig kvalité det är på mat! Man blir äcklad av att höra om alla dessa E-.. Hmm vad heter det nu igen? Aja men ni förstår säkert vad jag menar. Vet ni att alla dessa "medel" är skadliga? Då tänker ni säkert ja men det säger ju alla! Men om man läser på lite så förstår man mycket bättre vad som är bra och inte bra! Dessutom så är det ju skrämande att läsa vlka problem man kan få om man får i sig det här, specielt barn.

Något som jag tycker är lite roligt är att just Bert är med i programmet, jag skulle aldrig kunna tänka mig att han var engagerad i det eller det kankse bara är för pengarnas skull?;D

Mamma åkte tillbaka till Serbien idag, det känns så jävla fel. Jag har gått med en klump i magen hela dagen och ännu har den inte släppt. Jag hoppas mamma inte glömmer att hälsa till morfar när hon besöker graven. Helst av allt skulle jag följt med men med tanke på skolan och dem två andra i hushållet så är det nog bäst att jag stannade kvar!

En något mindre smikrande bild på mig haha!


Nehe hörni nu ska jag hoppa i duschen och sedan krypa ner i soffa en stund, så är det när man börjar kvart över två på dagen hihi:P


Stallet om en stund.

Idag vaknade jag med ryggvärk och det var ingen lätt ryggvärk, fy jag kunde knappt röra på mig dessutom hade jag sprängande huvudvärk.
Om en stund måste jag cykla till stallet och det är inte roligt om man har ont i ryggen:(

Igår började jag med fotbolls träningen igen och det var faktiskt riktigt kul!

Nej nu måste jag gå, vi hörs:*


Han skulle vara så stolt!

Vet ni vad? Jag är ordförande för elevrådet på skolan, och det bästa är att en av mina bästa vänner är vice ordförande! Vi ska till Gotland om ca: 2 veckor på utbildning! Det ska bli så himla kul, jag har länge drömt om att få vara med i elevrådet på skolan och nu är jag snart utbildad ordförande. Jag tycker det är viktigt att man har elevråd i skolan så man kan få fram sina åsikter och önskemål.
Om min morfar levde nu skulle han vara så jäkla stolt!

Jag längtar verkligen till gotland och till alla från svea! Svea är Sveriges elevråd, är man med i svea och i sin skolas evelråd kan man få möjligheten att åka på olika träffar dem har, det är verkligen skitkul! Hon som hjälper mig nu som även är utbildad ordförande hon har varit på flera sådanna träffar och träffat bla. Zoran ni vet han från parlamentet? Och haft Björn Gustafvson som "date";D Det låter väl inte helt fel eller?

Nej nu måste jag göra mig i ordning jag ska till stan en stund med Matilda!
Puss:*


090914.

Hallihallå nu var det ett tag sen jag skrev, jag har haft annat för mig i helgen!

Så vad har ni hittat på? Själv har jag tittat på 3 filmer och spelat Crash Banndicot, gud vad det spelet är roligt.
I söndags har morfar varit död i en månad, den 28/9 åker mamma tillbaka för trejde gången varför tänker jag inte ta upp det är en lång historia det känns i alla fall skönt att broder åker med!

Nej nu ska jag kolla på en skräckfilm puss på er:*


Movie night!

Hallihallå bloggen, jag känner att jag skriver lite om mig själv om mina underbara vänner nu och senare i slutet så skriver jag mitt dagliga inlägg till morfar!

Jag, Lovisa, Evin och Matilda har bestämt oss för att ha en filmkväll den 2/10 och äta tacos, godis och sådant gott;D Jennifer kommer förhoppningvis också! Jag och Lovisa älskar skräck medans Matilda inte ens kan se det men vi ska nog allt lura i henne att se en.

Jag är så glad att jag har kommit i en sådan liten klass och en liten skola, helt perfekt för mig!♥
 




Till dig morfar♥

Mamma ska kanske åka ner igen för som jag sa igår så har ... ställt till med en massa problem. Mamma bara gråter hela tiden och jag försöker trösta henne så mycket det går, det är ialf tur att vi har så underbara grannar där nere som hjälper henne. Jag hoppas att hon kan få lugn och ro snart så att hon kan bearbeta din bortgång och försöka lugna sig.

Vet faktiskt inte vad jag ska skriva mer nu, jag har slut på ord jag bara önskar att du kom tillbaka. Jag vet att det inte går men man kan alltid hoppas.

Jag älskar dig morfar♥!

// Annika:*


Visst är vi fina?

Godkväll deda, usch om du visste vilket skit ... har ställt till med nu verkar det som mamma ska åka tillbaka för tredje gången hur ska detta gå?
Jag har så sjukt ont i huvudet just nu, beror säkert på att jag röker så mycket. Måste verkligen sluta.

Jag ville bara visa en bild på min och Lovisa en av dem bästa personerna som hänt mig sedan sommarlovet slutade, vi väntar på att hon ska få en lägenhet här i Halmstad:)

Visst är vi fina?


Godnatt älskade du♥


If I had just one more day, I would tell you....

How much that I've missed you since you've been away♥

Idag är det 3 veckor sen, jag skrev fel i gårdagens inlägg. Idag är det 3 veckor sen du fick uppleva något hemskt som jag inte kan komma över. Vi tänder ditt ljus varje dag vid dina bilder.
Jag sitter här och lyssnar på din låt, jag kan inte låta bli att sjunga med, du är bäst morfar vet du det?


Till er läsare:
Jag skrev fel igår det är som sagt idag det är 3 veckor sedan. Jag ville bara säga ta hand om era nära och kära och ta vara på varje minut ni har med dem. Jag gjorde misstaget att inte göra det och det får jag leva med hela mitt liv nu.

Jag älskar dig deda♥


Allt det här blir bara jobbigare och jobbigare.

Hejhej morfar, vi har pratat mycket med ett medium som mamma känner. Hon är ihop med sandras pappa, sandra är min bror tjej. Hon berättade att du tar energi för mig så vi ska få veta sanningen men tiden är tydligen knapp och du börjar själv tappa din energi. Snälla kan jag inte få höra dig inatt? Kan jag inte få höra vad du har och säga så att det inte blir för svårt för dig att gå in i "ljuset"?

Ja vet att det inte är många som tror på sådant som jag skriver om nu men jag gör det, jag hoppas att jag snart få höra vad du har och säga till mig. Jag vill inte ta upp vissa saker just nu för det är för jobbigt och hemskt. Jag hoppas bara att du inte led för mycket:(

Nej nu brinner snart ciggen upp, jag ska sluta för din skull♥ 

♥Volim te mnogo deda♥


God morgon deda!

God morgon deda, jag vaknade tidigt idag. Jag drömde att du pratade med mig men jag kunde inte höra dig. Jag minns att jag sa till dig att jag inte hör dig men det hjälpte inte, fan varför kan jag inte höra dig? Mamma undrar varför hon inte kan drömma om dig, kan du inte besöka henne lite ialf?

Idag har du varit död i 3 veckor, du har väl inte glömt oss? Vi glömmer aldrig dig och jag vet inte om jag kan komma över det som hänt. Jag älskar dig så jävla mycket att det gör ont♥ Jag vet att jag sa vi hörs ikväll i går men jag somnade i soffan vid dina bilder, förlåt som fan.

Nu ska jag och mamma iväg och handla vi hörs sedan, JAG LOVAR♥


Till dig morfar.

Hej morfar, idag lyckades jag komma en hel halvtimme sent till gymnastiken, jag och Lovisa gick runt där uppe på galgberget och hoppades på att vi skulle hitta dem andra i klassen och efter 20 min så lyckades vi stöta på bla. Jennifer, Evin och Josephina!

Vädret här är hopplöst, jag önskar jag kunde gå bak i tiden så jag kunde vara på semester igen och umgås mer med dig. Jag ångrar att jag var ifrån hemmet så mycket, jag ångrar att jag inte stannade hemma med dig, jag ångrar att jag inte följde med dig på dans. Du älskade att dansa det vet jag, vi har några få bilder på dig när du dansar, och så har vi några andra på dig och mamma och på dig och dina vänner. Dem är så värdefulla för mig morfar vet du det? Jag ska göra canvas bilder och sätta upp dem i mitt rum♥

Vet du vad morfar? Jag mår bra även om jag mår dåligt för att du inte längre finns med mig eller jo det gör du men inte på samma sätt. Varje gång jag skriver till dig så får jag tårar i ögonen och en klump i halsen, jag håller mig så gott det går men ibland kommer det tårar i alla fall. Jag trivs jättebra med mina klasskompisar och jag trivs jättebra på skolan.

Mikaela drömde om dig inatt, hon drömde att du ville titta på tecknat på din soffa i köket. Hon frågade dig varför du lämnade oss och du hade svarat att du var tvungen, vadå tvungen morfar? Jag förstår inte:'( Du var så glad och du skrattade, när mikaela kramade om dig så sa du "mitt barn".

Det gör så ont att skriva allt det här, jag älskar dig morfar så himlahimla mycket♥

Nu ska jag ut och röka, jag vet att jag inte borde och att jag lovade dig att sluta. Jag ska men just nu är allt för jobbigt.

Vi hörs ikväll älskade du♥


Laku noć deda!

Godnatt deda står det där uppe, intresseklubben antecknar? Nej men ärligt talat, dem flesta inläggen kommer jag troligtvis skriva till deda. Det hjälper mig att bearbeta sorgen i mitt hjärta.

Jag älskar dig gubben♥

Litet inlägg till dig deda♥



"Den man älskar mest han dör"

Idag är det 2 veckor sedan min älskade morfar begravdes, jag kan inte förklara min smärta och hur jag känner. Jag sitter här med en klump i halsen när jag skriver. Vet inte riktigt vad jag ska säga, eftersom min morfar blev mördad, ja det låter otroligt men han blev mördad och rättvisa skippades.

Det var jobbigt att höra att han hade dött men 10.000000 gånger värre att höra varför, hur och vem som gjorde det. Vi har som tradition att den döde ligger hemma i sin kista (öppen) så folk kan komma och ta förväl. När jag fick se honom hade han bruten näsa och blåmärken överallt, det var hemskt. Jag kunde inte sluta gråta när jag satt jämte hans kista.

Idag är det två veckor sedan jag fick tvingas ut ur kapellet där min morfar låg innan dem begravde honom, två veckor sedan mer folk än jag kan komma ihåg såg mig gråta i min brors famn, två veckor sedan jag var tvungen att säga farväl till MIN morfar, två veckor sedan jag slängde ner en röd ros i graven, två veckor sedan min mammas värld rasade samman. Jag kan fortsätta i evigheter men jag klarar inte det, det gör för ont i mig.

♥"Den man älskar mest han dör"♥

Morfar, hör du hur mitt hjärta ropar efter dig?
Nästan skriker.
Saknar dig så.
Morfar, Jag älskar dig!


SÄRSKRIVNING!

Jag blir trött på att läsa på nätet, reklamer, tidningar m.m. Varför? All denna SÄRSKRIVNINGEN! Nu menar jag inte att jag skriver perfekt men samtidigt vet jag när jag ska skriva ihop ett ord eller en korrekt mening. Måste man våldta svenska språket eller har ni bara inte gått ut skolan?

T.ex. på särskrivningar!

KYCKLING LEVER - "..han lever, han lever, hurra hurra"
BAD SHORTS - inte är de bra inte...
HUGG ORM - Effektivare än att slå den?
BRUNSTENS BATTERIER - något för massageapparater?
SKUM TOMTE - tar klapparna själv.
RÖK FRITT - bolma på bara!
SLÄNG GUNGAN - den är nog trasig.
SJÖ NÄRA TOMT - inte sjönära då?
KASSA SKÅP - inget att förvara något värdefullt i.
HAND TVÄTTAS - före maten.
KLIPP PYTON - har ormar hår?
NACKA NAPRAPATERNA - ta livet av dem!
LÅNG HÅRIG - men kanske snaggad?
BIND GALEN - innan han skadar någon!
SNOR KRÅKA - stjäl en fågel.
JÄST SVAMP - alkoholhaltig?
ETT STYCK MORD - vill ni beställa något mer?
SKYGG LAPP - skraj same?
HÅLL PLATSEN - så ingen annan tar den.
SJUK GYMNAST - kan behöva en sjukgymnast.
MORGON ROCKAR - kväll suger?
BARN UNDER KLÄDER - rädda dem innan de kvävs!
SUPER UNDER STÄLL - dricker alkohol medan han sladdar?
ETT TRUMPET SOLO - tutar lite motvilligt?
SNODD MAPP - Åhléns kränger hett kontorsmateriel för 19:90

Hur svårt kan det va?

Peace out hoes:*


RSS 2.0