Vila i frid älskade morfar:'(

Igår dog min älskade älskade älskade morfar, jag fattar inte jag stod där för en vecka sen och kramade om honom och lovade att komma tillbaka sommaren 2010. Nu är han död, nu har jag inget att vänta på, nu har jag ingen som väntar på mig. Förstår ni hur det känns? Förstår ni hur det känns när någon som betyder så himla förbannat mycket bara försvinner inom loppet av några timmar? När mamma pratade med honom så var allting okej, några timmar senare mår han dåligt och får 2 hjärtinfarkter.

Jag vill ha honom tillbaka nu, jag kan inte leva utan honom. Varför gick han och dog ifrån oss? Så många tårar som har fällts, det känns som att tårarna har tagit slut.

Imorgon klockan 11.20 ungefär åker vi tillbaka, tillbaka för att säga hejdå en sista gång. Snälla säg inte att det är sant, varför måste jag säga hejdå till personen som står mig närmast? En person som förstår mig och alltid tar mig i försvar. Jag kommer ihåg en kväll när vi bråkade och jag sa att jag inte litade på honom, hur fan kunde jag? Hur fan kunde jag stå och säga så när jag vet att det är precis det jag vet att jag kan.

Jag har fått en reda på varför, men det är privat. Det är sådant jag och min familj bara behöver veta.
R.I.P Älskade du :'(♥




Jag kommer tillbaka om en vecka, sköt om er nu och ta vara på varje minut med era nära och kära. Ni vet aldrig vad som kan hända.

Det gick inte som det var tänkt!

HalliHallå! Blir ett kort och snabbt inlägg idag, måste rusa!

Det känns som jag måste rusa varje dag nu för tiden, har aldrig tid och stanna upp och njuta av stunden. Jag måste alltid rusa någonstans.

Puss på er, Madde väntar:*♥

Mitt töjda öra värker inte lika mycket!

Tack och lov för det säger jag! Jag hade till och med glömt bort det i morse när jag ställde mig i duschen för att duscha lite snabbt så kom jag på det. Som tur har den inte åkt ut som jag fasade över igår eftersom jag inte fick in den allt för långt, men den sitter bra som tur är! 

Idag har jag träffat syster och hennes söner i stan en stund, vi gick en promenad och tittade på kläder m.m. Sedan åkte vi alla hem till mig för att äta midddag, spagetti och köttfärssås! Asagott om du frågar Filip min systers äldsta son:) Själv tycker jag hellre om mammas gräddköttfärsås jag har ätit den vanliga för mycket.

Nej nu måste jag avsluta städningen, ska till stan och Madde en stund. Det är ju trots allt lillördag idag!

Puss:*

Att töja sitt öra!

G U D vad ont det gör att töja örat, nu hoppas jag bara att det blir något så jag inte plågade mig förgäves! Smärtan går inte att beskriva. Jag och Madde var inne i stan och jag fick för mig att nu j*vlar ska jag töja örat, jag har ju funderat på det ett tag men det har aldrig blivit av liksom! Madde köpte några linser som hon tyckte jag jag skulle prova, usch, fy & blä vad ONT det gjorde. Inte nog med att det tog forever att lyckas få dit den så var den nästan omöjligt att få ut den.

Jag har migrän så nu ska jag gå och lägga mig, mitt huvud dödar mig.

Puss:*

Det är tv:en och jag inatt;)

Tja, alla nattugglor vad hittar ni på? Själv sitter jag här och slökollar på något militär program på tv. Imorgon ska jag upp vid 7-8 någon gång för att hämta mormor på flygplatsen i Göteborg och vet ni vad?

Jag ska till Stig på lördag, dock är han väldigt sjuk och det blir ingen förbättring. Pappa sa att han snart är helt blind. Det gör mig ledsen att en sådan bra man får lida så mycket som han gör! Jag har funderat lite till på min tatuering jag ska göra till hans minne bilder på förslag kommer sen.♥

Sitter nu och lyssnar på Fast car med Tracy Chapman gud vilken bra låt det är!

Nej nu ropar sängen efter mig, puss på er:*


Äntligen hemma!

Efter en härlig månad i Serbien har jag kommit hem för att börja skolan, jag hade lätt kunnat stanna där hela mitt liv även om livet inte är som här i Sverige! Det jobbigaste var dit och hemresan. Kan ni tänka er att vi fick vänta 6 timmar på Ungerska gränsen?

Mest av allt saknar jag "mina" romer, speciellt Sladjana♥
I år har jag inte tagit några bilder alls förutom på vår valp Emil, lite tråkigt men eftersom vi inte har en fungerande kamera så blev det som det blev.

Mer kommer sen:*

RSS 2.0