090704

Hej på er! Snart ska jag iväg till stationsparken med madde och hennes familj ska bli kul hoppas jag, det är inte ofta jag inte har trevligt med henne!:D Det har hänt mycket på lovet som jag inte ångrar alls;)

Om ca: 7 dagar åker jag ner till Serbien och det finns ingen chans att jag kan komma in på en dator, inget jag tycker är dåligt. Jag behöver en paus från vardags livet och bara leva livet där nere. Vad ska ni själva göra i sommar?

Föresten! Vet ni vad? Jag kom in på Drottning Blanka modedesign!! Den 19 Augusti sitter jag klockan 10.00 i aulan och väntar på att få en ny klass med nya kompisar, ska bli kul och jag hoppas vi kommer bra överrens! Det ska bli spännande att se hur min sista tid i skolan blir, jag längtar. Haha det säger jag nu så när jag börjar kommer jag skriva hur trött jag är på skolan;D

Ha en fin kväll!♥

It's all about the money?

Jag satt och tänkte på kissies blogg och hur hon beter sig, jag läste ett inlägg där hon skrev att hon tjänar pengar på att bete sig som hon gör. Jag tycker det är tragiskt att man ska behöva bete sig så för att tjäna pengar eller bli känd som hon nu kallar sig. En sak till är att när man utalar sig om just dessa sakerna så är man avundsjuk? Tror hon eller någon annan för den delen att jag är avundsjuk på att bete sig som hon gör?  Jag skulle inte tro det, jag vill kunna vara en snäll människa och inte skriva en massa skit bara för att bli känd. Jag fattar inte ens att jag lägger ner tid på att tjata om det, för man får ändå samma svar hela tiden.

Jag är såå avundsjuk NOT!


Detta kanske är att ta i, men i många fall inte med oss unga flickor. Tänk på hur ni bemöter varandra!

RSS 2.0