090625

Jaha då var katten borta igen, vi får väl bara hoppas att någon lämnar tillbaka henne som hittat henne i trappen annars vet jag inte vad jag gör. Det har hänt innan men då har vi hittat henne, jag visste det samma sekund jag kom innanför dörren igår hon kommer alltid fram när hon hör att vi är hemma.

Idag ska jag sova hos madde, vi skulle igentligen åkt till Göteborg men sket i det och stannade hemma.

Puss på er:*♥

Cookie Dough!

Jag sprang precis ner till hemma kväll för att köpa comviq refil eller vad dem nu kallar det! Fick även med mig en liten ben&jerry's cookie dough dem hade inte half baked som är min favorit!

Hu ska ni fira midsommar? Jag ska fira med mamma, mormor, syster, broder och hans tjej! Vi ska grilla och lite sådant, mysigt!:D

Nej nu ska jag äta, hade så fint!♥

Det var ett tag sedan!

Hejsan hoppsan! Nu var det ett tag sedan jag skrev sist. Jag har hunnit med skolavslutning, träffa Stig och mycket mer på dessa få dagarna. Jag har umgåts med en kompis men eftersom man måste uppfylla vissa krav för att denna person ska vilja umgås tröttnade jag och stannade hemma idag!

Igår var jag dessutom hos tandläkaren och fick en "gummi kedja" som ska dra ihop gluggen gissa om jag har ont? Därför tog jag en tramadol och den håller sig i än kan jag säga, man blir helt slut av att ta den.

Snart åker jag till hem till Serbien ska bli kul att träffa alla igen, speciellt morfar♥
 
Puss på er:*



Sista lektionen med 9M och jag var..

SJUK!:(  Jag funderade jättelänge på om jag skulle gå eller inte men migränen vann över mig, så jäkla illa tycker jag men samtidigt har jagt kännt lite blandade känslor mot vissa och kanske det var bäst så?

Nog om det!

Idag ska mamma, jag och syrran in till stan igen och shoppa hade vi tänkt, vilken tur att mamma gick med på det nu när det finns så mycket fint ute i butikerna!:) Dessutom ska jag släpa med mig ett par tröjor av Fashion against Aids! Det tycker jag alla ska göra, vem vet kanske det blir lika vanligt här i sverige som i afrika osv.



Puss på er!♥

Jag kommer sakna er!

9M!♥

Vissa är bästa vänner, andra inte.
Vissa gillar varandra mycket, andra inte.
Men en sak är jag säker på, vi har alltid roligt ihop!

Snart skills vi åt och jag vet inte hur ni känner men även om vi bråkat med varandra, sagt dumma saker och gått bakom ryggen så kommer jag sakna er!



Klassfesten i fredags var bra även om en viss person försökte förstöra, vi behöver inte gå in på vad eller vem...
Måste göras om igen tycker jag och flera andra så klart:D!







9m!♥


Nu ska jag städa en stund ! -.-'


RSS 2.0