Det var ett tag sen!

Hallihallå! Nu var det ett tag sedan jag skrev, jag har funderat på att skriva men jag har inte haft orken. Jag väntar på att jag ska få en tid till KK - Kvinno kliniken. Dem ska förhoppningsvis ta ett ultraljud på mina njurar och se varför jag har så ont. Det ända dåliga är att det kan ta upp till 3 veckor, dem tyckte inte det var akut nog även om jag mår sämre och sämre:/

Jag har alltid tyckt illa om sjukvården (det finns självklart undantag) Men allt för ofta blir vi unga inte tagna på allvar. Dem tycks ha någon uppfattning om att unga alltid är friska och starka, om det ändå var så! Jag hoppas jag kommer någonstans denna gången, min sköterska är helt bombsäker på att jag har urinvägsinfektion saken är den att då har jag haft det i 3 år och aldrig som sagt blivit tagen på allvar. Om det nu är urinvägsinfektion så kan det finnas en chans att det spridit sig till njurarna. Jag vill inte gå in på detaljer om mina besvär.

Det jag vill säga till er att om ni inte mår bra så ge inte upp!

Dagens låt: Regina Spektor- Laughing With god♥


Jag känner en som slarvade bort en vän.

Dem som det handlar om skulle nog sitta och säga "Se nu ångrar hon sig". Allt man skriver handlar inte alltid om att man ångrar sig, för många verkar det vara svårt att förstå. Det jag vill ha sagt är att jag tycker det är synd när man blir ovänner för inget och dessutom när folk kommer in och gör det värre. Folk ska inte lägga sig i utan hålla sig utanför.

Tänk på det, sköt erat!

Förövrigt har jag sämsta humöret idag, menskvärk så in i ¤#&%$. Jag har tagit tra... inget att rekomendera då det är ungefär som morfin och man blir lätt beroende av det, orsaken till att jag inte skriver hela namnet är för att det inte är ett bra läkemedel att ta och jag vill inte vara en orsak att människor tar en massa piller. Jag må vara löjlig med då får jag vara det!

Vet ni vad jag gjorde idag? Jag blev 25kr fattigare till rosabandet och det känndes riktigt bra! Något som jag oroar mig över är att få cancer då vi har det i släkten inte just bröstcancer men morfar hade prostatacancer och en annan släkting skeletcancer.

Nej nu börjar jag bli lite lullig av tabletten, hade nu så fint allihopa och kom ihåg värm varandra i kylan!♥


Längtar till mysiga vinterpromenader med nära och kära!

Vet ni vad jag längtar mest till? Som rubriken säger promenader ute i snön på kvällen med familjen, det finns inget mysigare även om det är riktigt kallt! Det gäller och ha kläder efter väder som dem säger;)

I lördags var jag hos Stig och det var rent ut sagt hemskt, det har gått så snabbt från att vi var där sist till nu. Han var bara skin och ben, han låg bara ner i sin säng hela tiden dessutom är han blind:(

Nej nu ska jag röka(!)


Puh!

HalliHallå, idag fick jag ett meddelande att det var något med Stig och att jag skulle ringa pappa så fort jag såg det. Gissa om jag blev rädd? Han har blivit jättedålig nu och jag trodde det var över, att han hade tagit sitt sista andetag, men som tur ville pappa bara säga att vi skulle dit på lördag. Dock så är det nog sista gången nu, jag vet att jag har skrivit det hundra gånger men nu är det så illa att han inte ens kan ta sig från sägen till fotöljen och tvärtom. Jag orkar inte med ett dödsfall till, speciellt inte när jag gillar honom så mycket som jag gör, han är trots allt som min extra farfar och har alltid varit det. Jag kom ihåg en dag när han sa till mig att jag var så fin, lung och snäll när vi satt och pratade i köket och väntade på pappa. Jag blev tårögd ska jag säga, dset värmde i hjärtat att få höra en sådan sak.

Min helg på Gotland har varit helt underbar, jag har träffat underbara människor, haft heta debatter m.m. Svea - sveriges elevråd har tillochmed visat oss en "sponsor" som kan ge oss ett bidrag och en möjlighet att ta oss till Harvad Unversity - Boston hur stort är inte det på en skala? Tänk er (som är intresserade av eleråd) hur det skulle va att få vara med på Harvad och deras elevråd och lektioner i två veckor? Jag håller både tummar och tår för att vi ska få igenom vårat förslag med sperbra argument och varför;D I måndags blev jag ny elevråds ordförande på min skola Drottning Blanka och gissa om jag är stolt?!

Men vi har ju inte bara snackat elevråd vi har snackat om allt mellan himmel och jord och vissa saker är nog inte lämpliga att ta upp i bloggen inte just idag ialf haha:D Jag slänger in lite bilder så fort jag får tag på några, bla. på mig, Andrea och Matilda i våra plastiga klänningar, ja juste PLASTIGA klänningar. Vi hade ett avlsutnings "disco" (det låter som vi går i 4:an på grundskolan) och jag fick frågan vad jag skulle ha på mig, som alltid så svarade jag en svart sopsäck! Tjejen som frågade som öven heter Izabel frågade mig då om jag var seriös och jag skrattade och sa ja! Så hon tyckte jag skulle ha det;D Det slutade med att jag, Andrea och Matilda gjorde mycket fina klänningar av svarta sopsäckar, dem blev succsé!

http://www.svea.org

Peace, love and understanding:*


RSS 2.0