100830

Hallå! Sitter i skolan och har druckit upp min kopp med varm choklad, mumms!
Jag hatar dessa dagar, ja när man har en lektion kvart över åtta på morgonen och sen får man vänta till halv ett. Det är sjukt segt, dessutom tog jag inte min jacka så jag pallar inte frysa i fem minuter för att ta mig in till systeryster jobb.

Jag läste i någon blogg här om veckan att bloggen blir mer intressant för er läsare med bilder, men dock sitter jag i skolan så det får bli en exempelbild idag. Åh vad jag älskar dessa exempelbilder som aldrig byts ut till något annat. ärligt? Hur länge ska man se samma exempelbilder? Jag vet att vissa datorer har andra och det tycker jag är grymt bra.

jag bjuder er på "Blå kullar" idag, enjoy!



Peace


Tråkväder i Halmstad!

Jag är sjuk och det har regnat från och till hela j*vla dagen. Vart tog sommarn vägen? Satt mig ner för att äta lite soppa & tänkte att "ja men då kan man ju blogga lite". Genialt eller hur? Hah..
Som sagt jag är sjuk, har varit hemma nu i 2 dagar aja baja Annika! Så idag satte jag igång att fixa rummet städa lite så man vet var man har skolböcker och grejer!

A, & just det jag ska till... Fan det var ju hemligt. Jaja ni får helt enkelt veta när tiden är inne!


Jag passa på att gadda mig i Serbien, dagen efter var den på utställning!


Peace


Jag har blivit faster

till en liten flicka! 49 cm lång och 3260g tung! Äntligen har väntat i en vecka nu, det blev dessutom en flicka precis vad jag hade hoppats på!

Bild kommer när jag har!



Peace!


Två månader sen..

Jag skar mig sist. Jag skar mig för två månader sen för att mamma gjorde sig av med katterna. Jag var arg, ledsen & jag hatade henne. Jag och hon är vänner men hon vet att jag aldrig kommer förlåta henne, men för att kunna leva med henne tills jag flyttar hemifrån måste vi kunna prata som normala människor.

Jag hatar när människor säger att dem tycker vi borde skämmas? Skämmas för vadå? Att vi inte mår bra & inte alltid orkar gå med ett leende på läpparna? Att det FAKTISKT hjälper trots att det inte är bra? Ska vi skämmas för att vi överlevde livet fast med ärr? Nej det är NI som dömer som borde skämmas över att ni dömer utan att veta hur vi mår, utan att veta hur det är. Jag tycker att varje ärr har sin historia & det är inget vi ska skämmas för.

När jag hör att någon vill skära sig så säger jag gör inte det, det hjälper för stunden men sen? Du testar 1-2 gånger sen är du fast i skiten. Sen kan du inte sluta.

Sluta döma oss med ärr, vi är vanliga precis som ni.





Peace


RSS 2.0