Lunginflammation.

Hej allaihopa! Hur är det med er? Själv verkar det som jag har lyckats få lunginflammation, jag har alla symptom F*N! Varför ska jag alltid bli sjuk till jul? Jag fattar inte hur jag lyckas.

Nej nu måste jag dra mig igen, vi hörs kankse sen!
Avslutning i skolan!


Godmorgon!

Nu är jag uppe! Har ni sovit gott? Själv har jag sovit mycket bra trots att jag tittade på paranormal state igår innan jag la mig. 

Nu ska jag duscha för att sedan åka till eurostop och titta på 3 av personerna från idol, dock blir jag inte där länge eftersom pappa ringde och sa att vi skulle övningsköra! Jag ska ta en bild på skit bilen senare och förklara varför jag hatar den.

En grymt bra låt!


 
 Ha en fin dag allihopa vi hörs sen!♥


Bloggen har blivit helt f..... up...

GAH! nu ger jag upp om det finns någon snäll själ där ute som kan hjälpa mig så välkomna!

Tack och godnatt.
 


Det snöar i bloggen!

Nu har jag följt strömmen och lagt in en "snökod"!

Fint va?


Tillfällig bloggdesign!

Nu har jag skaffat denna tillfälliga bloggdesignen tills jag hittat någon som kan göra eller har färdig som jag tycker om enjoy!


Pannkakor, Crêpes och julstädning!

Hallå i stugan! Nu är jag tillbaka! Hur är det med er idag? Med mig är det sådär jag har ont i hela kroppen, när jag blundar gör det något så otroligt ont vid ögonen. Jag hör er massa tjat från väster och höger om att det är svininfluensan men va fasiken jag är ju odödlig;)

Kära mor väckte mig vid 12 tiden för att sedan tvinga mig att göra crêpes och pannkakor, jag fattar inte varför hon ska envisas med att göra dessa jäkla crêpes. Jag tycker inte om dem, mormor tycker inte om dem, katterna tycker inte om dem haha! Men tyvär gör ju systeryster och mamma det. Jag var lite osäker i början då jag bara gjort pannkakor en gång innan och det blivit halv bra, några blev bara en hög? men resten blev fina!
Jag har till och med bildbevis!

Fail!
 
Lite för stekt kankse?


Hur man gör crêpes!
Ta lite midre än hela!

Häll i stekpannan!

Nu måste du snabbt lyfta och "röra" stekpannan så att smeten är över hela!

När kanterna börjar släppa kan du vända på den!

När den är färdig lyfter du den till önskad plats där den kan ligga platt!

Flying panncake!

Lägg på köttfärs!

Lägg över ost, jag använde texmex ost från arla!

Rulla ihop den!

Rolling, rolling, rolling!

Voila done!


Nehe nu ska här städas, hade så fint så hörs vi ikväll!


Kjolen

Här kommer en ny bild på klojen jag har håller på att sy, nu fattas det bara 2 lager till med fransar och sen är den färdig! Jag kan säga att det har varit ett rent h*lvete att göra den men samtidigt har jag lärt mycket på det. Det fanns många problem som behövde lösas , FAKE skinnet som var en självklarhet och göra då jag är helt emot äkta päls och skinn är ett mycket svårt tyg att jobba med och jag skulle inte rekomendera det till er som har lite tålamod!

Vad tycker ni?:)
 

Nehe nu blir det varma mackor och lite städning!

 


091201!

Hallå! Hur är det med er? Själv har man precis stigit upp, jag hade så ont i huvudet och ryggen idag att jag inte orkade gå iväg till skolan.

Idag fyller Stig år! synd bara att man inte kunde åka upp till honom, han är helt enkelt för sjuk för att klara av ett besök men jag är glad att jag har fått den tiden med honom ialf. Han har ju trots allt varit som min "farfar"♥

Nehe hörni nu ska jag gå iväg, vi hörs nog ikväll!


RSS 2.0