Skratta så jag grät!

Idag hade vi vår årliga vårsoaré med skolan eller rättare sagt kör 79 som vi kallas! Även drama och ensamble folket var med och en mycket nära vän till mig fick mig att gråta av skratt!

Det handlade om en smått splittrad familj där pappa hade dött och den ena dottern börjat skolka allt mer och ge hennes mamma höga mobilräkningar, min kompis spelade mamman och istället för att säga att hon fick en mobilräkning på 3000 kr sa hon 300.000 kr! Gissa om jag knäckte mig!  Jag kunde verkligen inte hålla mig min andra kompis som satt jämte försökte lugna mig men det gick inte, det blev bara värre och värre:P

Hon är så rolig haha!♥


Attentionwh***!?

Det är ju uppenbart att alla vårs kissie vill ha fler läsare och fler kommentarer, för även om hon är blåst tror jag inte hon är så blåst att hon seriöst tycker hon ska banta haha!

Patetiskt!


Fin dag idag, har inte hänt alls mycket bara skolan som vanligt. Imorgon är det lagdag, ska bli kul. Hade köpt en baguette men den hade gått ur datumet:/

Puss:*


Konfirmation!

Halli hallå! Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade bloggen!

Jag har helt enkelt haft annat för mig!

Igår konfirmerade jag mig, jag kanske är knäpp men det var bättre än när man fyller år haha!:D
Jag var skit nervös i början men det flöt på och nervositeten släppte helt, det var en helt underbar känsla och få sitta där med sina nya vänner och skratta! Min pappa sa att det var den bästa konfirmationen han varit på och det märktes att han var en stolt pappa! Även min kompis var där och titta på mig, sedan följde hon med hem för att äta och skratta åt mig och min bror!

Nu ska jag nog ta en bit av tårtan som blev över och sy lite!

Pusspuss♥








Jag klockan 00.08 hemkommen efter skräckfilm hos sessa♥


Bilder på mig från konfirmationen kommer lite senare, dock blev dem mörka och suddiga inne och dem där ute är inte heller de bästa!


Sommarbete och grillning!

Idag släppte vi ut hästarna på sommarbete och efter så grillade vi en stund med folket i stallet, mycket trevligt! Ska göras en gång till innan jag åker till Serbien!:)

Some pics of the day, tur att inte jag kom med på bild;)









Enjoy;)

Konfirmationen börjar närma sig.

Som det står i rubriken börjar den närma sig nu och jag kommer verkligen sakna det! Tur att jag har skrivit upp mig som ledare:P Jag kommer nog inte vara alls aktiv på ett bra tag, ni kanske inte alls hör av mig förrens 12 juni när jag slutar skolan, jag har jättemkt och göra.


Puss och hej!

Orienteringen gick bra!

Men gud vilket tråkigt väder vi hade, spö regn under hela rundan och det tog två timmar för jag och mina vänner sprang bort oss lite haha:D Trevligt hade vi mot slutet i alla fall och det kändes mycket bra även om jag frös så bara den! Jag hade INGET klädesplagg som inte var dyngblött.

Imorgon är jag ledig hela dan, ska packa och åka på läger hela helgen. Hoppas det blir lika kul som idag fast lite bättre med ombyte;D

Ne nu ska jag hjälpa till lite hemma puss:*♥

Orientering.

Åh nej! Sa jag förr till det men inte nu längre, varför? Ingen aning men jag tycker det är helt okej och inte helt onödigt heller. Jag kommer ta med mig 2 risifrutti, fruktsallad och min älskade dryck bon aqua päron!♥ Det är som att dricka läsk, superduper gott vatten är det:)

På tordag seglar jag ut i Göteborgs hav med konfagruppen, ska bli rätt kul. Ser fram emot det och hoppas inte att jag blir besviken. Det ända tråkiga är att det inte finns en DUSCH!:(

Godnatt på er:*♥


Fan!

Det blev ingen start av arbetet, hade annat och göra. DAMN! Jag ska ju bort på torsdag och hela helgen så imorgon blir det att skriva som en idiot.

Nu orkar jag verkligen inget mer, om en stund börjar nip/tuck♥ och det tänker jag inte missa för fem öre. Bästa programmet enligt mig på tv just nu, man blir både förbannad och glad:D

Goodnight sweet dreams:*♥

Städning och skolarbete väntar!

Hej alla glada, sura, trötta, pigga läsare!

Hur är vädret hos er? Här har det regnat och varit tråkigt, usch nu är skiten tillbaka, hoppas bara det vänder snabbt så jag kan gå i mina vita shorts. Vissa dagar gillar jag mina ben andra inte hur som helst så skiter jag i vad andra tycker;D

Idag ska jag på börja arbetet om Israel Palestina konflikten vi får väl se hur det går med det, jag vet ialf att jag kommer lära mig mycket mer än vad jag visste innan. Men nu måste jag städa färdigt så vi hörs nog senare om jag har något att berätta!

Puss♥


Israel VS Palestina?

Som ni vet var jag ett tag lite mer på Israels sida än på Palestinas, men låt oss inte glömma att jag var på de oskyldigas sida. Men för ett tag sedan var jag på en gudstjänst (konfirmation) och då fick jag höra en åsikt av en präst, hon sa: När man reser till Israel kan man inte stå på en sida. Dem hade berättat för henne att vinner dem sörjer dem och vinner Palestina så sörjer dem, det gäller givetvis inte alla men vissa vill bara ha fred och kunna leva tillsammans.

Hur som helst ska jag skriva ett arbete om det, det ska bli kul för då kan man lära sig mer!

Godnatt på er!♥ 


5 år sendan farfar!

Igår var det 5 år sedan min farfar lämnade oss för att va med farmor i himmelen, det är verkligen inget sätt man vill dö på som han gjorde. Han fick hjärnblödning, ramlade ihop och låg i 3 dagar innan min pappas syster hittade honom. Det som gör mest ont är att veta att han ropade på hjälp men ingen hörde honom, jag har legat många gånger sömnlös och bara hört "hjälp".

Världens bästa farfar som lätt kunde bli irriterad men ändå bäst!♥

Vila i frid♥

RSS 2.0