JÄVLA 3!

Fick hem en fet räkning från 3 idag, för det första har jag inte abonemang där längre och för det andra vägrar jag betala 917 effing spänn.
Ringde och skällde ut dem, fick en otrevlig fan som heter KENT, jag frågade honom om det är vanligt med tjänste fel då mamma hade fått höra att vi visst hade kvar vårat abonemang av någon pung hon ringt till tidigare idag, som dessutom hade skrattat henne rätt upp i ansiktet . Jag krävde av Kent att få tala med chefen, men icke han skulle knappast hjälpa mig fick jag till svar. Tredje gången däremot fick vi en trevlig tjej som gjorde sitt jobb. Mamma bad även då att få tala med chefen & det skulle vi självklart få göra, han kunde inte dock just nu så hon tog vårt hemnummer. Nu väntar vi bara på att han ska ringa upp oss!

Tummen ner för 3!



Nej nu ska jag sova, måste upp tidigt imorgon.

Peace


Hela sysalen för mig själv.

Medan de andra i klassen har matte B sitter jag i sysalen & skriver 20 glosor till engelska lektionen, lyssnar på the voice & längtar hem.


Peace


Gravid?

Mamma:  Annika du är gravid!
Jag: Va? Nej det är jag inte, vadå då?
Mamma: Kolla på din mage.
Systeryster: Vad pratar ni om?
Jag: Mamma tror jag är gravid.
Systeryster: Ok?

När ens mamma tror att man är gravid då är det nog dags att gå på dieten igen. Så efter den 17:e smäller det!




Peace


körvagobbe!

Jag ÄLSKAR alla dessa "Hur arg är du" grejer som man hittar på facebook. Så idag hittade jag en som hette "Vilken kille passar dig" och vad tror ni jag får komiskt nog? EN KORVSÄLJARE! Varpå systeryster svarar "No shit" Jag dog lite, min pappa älskar nämligen korv & resten av familjen har därför fått för sig att jag gör det också. Fast det är väl inte 100% lögn heller, jag var galen i korv när jag var liten men har nu lugnat mig på korv fronten med tanke på all skit som dem stoppar i!

Sorligt nog är gubben min inte korvsäljare;/


Peace


100 kg tvätt & hästtäcken.

Väntar nu på att få tvättas, jag & mamma ska bara ta ett bloss först.



Peace


Vackra höstmörker!

Jag har städat, diskat, rensat hos kaninerna, fixat garderoberna och lagt smutstvätt i tvättkorgen.

Extremt dålig bildkvalitet.


Äntligen färdig, ligger och vilar mig i sängen och kastar då & då en blick på värme ljusen jag tänt lite överallt i rummet. Jag lyssnar på bruset utifrån, röster, skratt & trafiken. Det är underbart, även om jag inte är förtjust i kyla så är det fullkomligt underbart.

Jag har en sådan lust att vara hos min syster så vi kan gå på promenader tillsammans med hennes man & min kära & vi får inte glämma deras underbara barn. Dem är fantastiska dem små I & P.♥

Peace


I wanna be a billionaire!

Dagens låte är: Travis McCoy med Billionaire♥ Texten får mig att tänka på mig själv, eller ja, jag är ju inte en billionaire. MEN! man kan ju alltid hoppas haha;D

                                                 http://www.youtube.com/watch?v=8aRor905cCw

                                          Nej nu ska jag röka, städa rummet, duscha & våffla håret!


                                                                            


 Så här såg jag ut igår!

Peace


The love of my life.

Den vill jag ha. Den ska jag ha.

Det börjar bli dags att åka till Stig, hihi. Älskvärda gobbe!♥

 JAG SKA HA DEN FÖRSTÅR NI DET? :)


PEACE


Du gör mig illamående!

Har ni någonsin kännt att en person får er att må illa? Inte pg.a. Utseende eller lukt. Utan ett ruttet beteende. Det har jag, varenda jävla dag. H*n borde få genomgå en levande obuktion tycker jag. Usch!

Det har kommit till en grad då jag starkt funderar på att byta skola, men samtidigt vill jag inte gå om ett helt jävla år. GAH! Vad tycker ni jag ska göra?

Piss off skankhoe.


Peace / bitterfittan


RSS 2.0