Leggaholic

Jag skulle vilja säga att jag är läskigt besatt av leggings av alla dess slag, jag har helt slutat använda byxor. Använder t.ex. inga jeans dem har istället ersatts av jeansleggings! Jag älskar leggings dem är mycket bekvämare än vanliga byxor dessutom är jag väldigt kort och jag tycker det ser mycket bättre ut!

Mitt leggings förråd växer hela tiden och jag får aldrig nog av dem♥

Vad tycker ni? Är ni leggings människor?

Några av mina leggings♥


peace!


Tom cruise?

Fick mig en smärre chock när jag såg Tom cruise som Austin powers och tänkte vad fasiken har jag missat? När jag sedan hörde "bryt" så fattade jag, haha lite kul att Austin powers gör film om sig själv i kvällens film på 3:an! Jag har alltid tyckt om Austin powers filmerna!

Tycker ni om Austin powers filmerna?

Tom cruise som Austin hot or not?


Peace♥


Nackspärr

Blev inget inlägg igår hade bloggtorka och var otroligt trött! Idag vakande jag upp med en fruktansvärd smärt i nacken och kunde knappt sätta mig upp, fan hoppas en varm dusch och voltaren hjälper lite senare.

Vi var och tittade på hus igår dem håller på att renovera det och det är färdigt om 2-3 veckor, jättefint och stort men jag blir förvirrad när dem inte kan sätta ett exact pris! Vi ska om vi får det alltså hyra det, men jag har inte så stora förhoppningar då det redan är rätt många familjer som har varit och tittat på det. Vi brukar ha tur, men vi får väl be till gud och hoppas!

Nu ska jag duscha, peace♥


Glasögonorm!

Halli hallå! Kom precis hem från staden med mamma och lillasysteryster. Hon hade 2 presentkort kvar från i julas! Själv hittade jag ett par ljusrosa pilots, tigerleggings med dragkejda vid benen och en grovstickad tröja. Slänger in bilder senare!

Pilots på Lindex ca. 80kr
Tröjan på Gina tricot 49kr
Leggings på Gina tricot 49kr

Billigt & bra!♥


Apropå det här med 2012!

Hallå hallå! hur är det med er idag? jag känner mig ganska seg dessutom har jag ont i nacken. Dagen började  med 10kg disk (kändes det som ialf!) Och nu ska kattlådan rensas.

Jo apropå det här med 2012, jag har sett filmen och den är väldigt överdriven. Var inne och läste Karin olofsson inlägg om den. Min personliga åsikt är att om man tror på det här så ska man nog läsa på lite. Hur många gånger har vi inte hört att jorden ska gå under på lördag 14.00? Dessutom har jag hört att mayaindianerna hade en massa olika kalendrar!

Tror ni på den här smörjan?


För er som gillar kvarteret skatan här kommer ett par ganska roliga bortklippta scener!



Peace♥


Body Butter!?

I fredags var jag hos syrran och fick lite efterskotts presenter eftersom jag fyllt år! jag fick då bla. body butter från Delon+! Jag har aldrig varit intresserad av body butter men jag vill bara säga prisa herren! Body butter är otroligt, luktar ljuvligt och skönt att ha på sig! Jag tycker krämer och sånt alltid blir så kladdigt men den här torkar nästan så fort det kommer mot huden!

Vad tycker ni? Har ni testat body butter någon gång?

Den här har jag!


Tråkiga måndag!

Tjo! hur är det med er idag? Själv har man ont i öronen och halsen, antar att det är förkylning på gång.
Vädret idag är riktigt kasst, det har ju varit så fint vissa dagar.

Sitter i vardagsrummet och kollar på top model, något som jag har tänkt på är att man aldrig ser dem efter tävlingen eller efter dem åker ut. Det känns ju som att allt är bara fake?

Vad tycker ni?

Nu ska jag hoppa i duschen, peace♥





Bloglovin.

Nu kan ni följa mig med bloglovin! klicka bara på eifeltornet! Nu ska här ätas påskmat, peace♥


Skinkan är griljerad och bullarna stekta!

Här har det lagats mat! Köttbullarna luktade ljuvligt men jag var allt lite osäker på skinkan, alltså det luktar gott men, skinka är inget jag äter själv dock gör resten av kvinnorna hemmet det!

Önskar inte ni ibland att ni kunde äta allt? Jag känner så med skinkan t.ex. jag vill men jag kan inte. Tilllagning av skinkan är hemsk och jag hittar fettbitar i varenda köttbit jag äter. Minsta lilla vita fläck på köttet och jag tvärvägrar äta det. Jag har ALLTID varit kinkig med kött eller mat överhuvudtaget men just kött är det värsta. Köttgrytor ska vi inte tala om, speciellt skolans köttgrytor. Genomskinlig slemmig sås och typ det värsta bitarna från ett djur tillsammans får mig att vilja spy. Inte ens mina katter skulle äta den sk*ten, jag vet att det finns folk som har det värre men jag kan uppriktigt säga att jag hellre äter den där skålen med ris istället för skolans mat. Jag kan inte säga att all skolans mat är äcklig men majoriteten av gångerna är den katastrof.

Lärarna håller oftast med oss men säger också att " För ett år sen fanns det ingen mat då fick man ta med sig dessutom har gymnasiet ingen skylldighet att ha skolmat". Men bara för det behöver vi inte äta kattmat. Ja jag säger kattmat för det verkligen ser ut som det! Usch!

Peace♥

 

Vår älskade Carola!

 Det är som Carola säger underbaaaart!



RSS 2.0