Bestickdesignern Carl Philip!

Sveriges prins har under ett tag jobbat med att desgina bestick!

"- Det har varit en fantastisk utmaning och jag är verkligen stolt över resultatet, säger han i ett utalande!"

Carl Philip har utbildat sig på  Rhode Island School of Design i USA och Forsbergs skolan i Stockholm, och berättar också om sin passion till att arbeta med silver som material.

"- Det är oerhört spännande att arbeta med, både för dess speciella klang och lyster, men även för att det åldras så vackert. Det är ett drömuppdrag att få rita en produkt som så många har en relation till - vi använder bestick varje dag och alla vill ju duka fint."  

Själv tycker jag att besticken är super fina synd bara att de är så dyra!

Fina va?



Låt oss INTE glömma eart hour, tänk på att isbjörnarna behöver oss! 


Dagens "eh"?

Ta det inte fel nu men det verkar som det blir mer och mer vanligt med folk som låser in sina ungar i källaren i 25 år, blir torterad med en hammare eller borrmaskin osv.
Nu har ett italienskt "Frtizl Fall" upptäckts i Italien och man börjar ju undra? Nu för tiden är det ända man läser i tidningen. skandaler, mord och mycket mycket mer!? Jag slutar aldrig förvånas och imorgon kommer väl åter något nytt?
Det är verkligen synd att man inte kan läsa om något nytt som att de har upptäckt ett sätt att rädda miljön eller hittat ett botemedel till cancer eller HIV?


Vad tycker ni?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0